blog'a sadece ben ulaşabiliyorum giriş yaparak şifrelerim ve benzeri bazı bilgileri oraya yazıyorum
Güvenli midir acaba?
Valla Google hesabını korumaya alırsan problem yok. (zor şifre, 2 adımlı doğrulama felan filan)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Not Defterine yazın daha iyi ne gerek var?
alpmirza
kullanıcısına yanıt
güzel düşünce haklısın. Zaten not defterime yazdıklarımı geçiriyorum bu blogspot sayfasına. Uzun zamandır da bilgisayarımdaki arşivimi yandex disk'e falan taşıyorum.
Neden böyle yaptıgımı soracak olursan her an bilgisayarım çökecekmiş gibi. İnternette gezinirken bile pat diye kapanabiliyor dandik oldugu için. Haliyle flash bellek disk falan da olmayınca internete yüklemeye çalışıyorum bilgilerimi.
Unbelievable7
kullanıcısına yanıt
Yandex Disk yeterli bence.İlla bir yerde daha olsun istersen MEGA ya yükle. Ama blogspotla falan uğraşma boşuna illa birilerinin veritabanında dursun istiyorsan bilgilerin Google Drive'da falan dursun bari.
alpmirza
kullanıcısına yanıt
Olur denerim. Blogspot kullanmamın nedeni dosya yükleme sorunu olmuyor yeni yayın yazıyorsun veya düzenleyebiliyorsun genelde not defterinde olan yazılar, linkleri v.s yazdıgım için açmıştım
Yandex'e pek güvenmedigim icin özel fotografları yüklemiyorum sadece tasarımlarımı falan google drive hakkında pek bilgim yok ama deneyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme