arkadaşlar merhaba bu sorunmu yazılım bölümnde paylaştım ama bi çözüm gelmedi. birde burdaki arkadaşlar bakabilirmi acaba?
sorun şu:
bilgisayarımdaki bazı dosyaları normal windowsta gizli( görünmez) yapmıştım. ancak şimdi dosyaları göremiyorum.. daha doğrusu araçlar sekmesindeki menüde o kısım çıkmıyor.. office xp varken üzerine office2003 yükledim. acaba onlamı alakalı. nasıl görebilirm bu dosyaları yeniden???
gizli dosyaları göster secenegini denedin mi anlattıklarından pek bişi anlamadm ama
işte menüde o " gizli dosyaları göster" seçeneği kayıp bir bulsam onu zaten....
Normalde; Herhangibir klasöre girip,Araçlar sekmesi,Klasör seçenekleri,Görünüm sekmesi,altta Gizli Dosya ve Klasörler/Gizli Dosya ve Klasörleri göster, bunuda Bütün Klasörlere Uyguladır.
Office ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Bu sorun sanırsam eski konulardan birindede vardı.Bir araştırırım.
araçlar sekmesinde sadece ağ sürücülerine bağlan, bağlantıyı kes ve eşitle sekmesi var.. diğer sekmeler kaybolmuş!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Barbarossa
arkadaşlar merhaba bu sorunmu yazılım bölümnde paylaştım ama bi çözüm gelmedi. birde burdaki arkadaşlar bakabilirmi acaba?
sorun şu:
bilgisayarımdaki bazı dosyaları normal windowsta gizli( görünmez) yapmıştım. ancak şimdi dosyaları göremiyorum.. daha doğrusu araçlar sekmesindeki menüde o kısım çıkmıyor.. office xp varken üzerine office2003 yükledim. acaba onlamı alakalı. nasıl görebilirm bu dosyaları yeniden???
Sorununu anladım. Öncelikle gizli klasörleride görmek istiyorsan : Başlat-Denetim Masası-Görünüm ve Kişiselleştirme-Klasör Seçenekleri-Görünüm-Gizli dosyaları göster.. Eğer Xp'de gizlediğin dosyaları Vista'da bulamıyorsan Başlat-Ara konumundan gizlediğin klaösrün adını yazarak aratıp bulabilirsin. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
evet denetim masasından klasör seçeneklerinde ulaşabilirsin ama araçların altına tekrar nasıl gelir bilmiyorum