Şimdi Ara

gizli op twitch jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twitch ile jungle deneyim dedim.Yok böyle bir opluk.Op gank op slow op true damage op op op op.

Nasıl jungle döndün diyenler için kırmızılar armor pen(Çünkü jungleda büyük canvarların 15 20 zırhı oluyor o yüzden armor pen ile girerseniz daha rahat dönersiniz.Üstelik late için daha avantajlı)

Sarılar klasik zırh

Maviler büyü direnci(aman başka birşey almayn mavilere yoksa ap herolardan tek yersiniz

Büyükler saldırı hızı

Öncelikle redden başlıyoruz.Neden mi? Çünkü adamlar bizim bluedan başlıcağımızı tahmin edip redde counterjungle atmya çalışabilir.Üsteli tw ile önce red almak daha mantıklı oto atağa bağlı bir hero olduğu için.Ve yaban alevi kasıyoruz.Bu rünler yabanalevi için uyumlu.Zaten kertenkele ile rahat jungle döneceğine inanmıyorum full ad girseniz bile.Neyse biran evvel yabanalevinin küçük itemini çıkmaya bakın.Saldırı hızı rünüyle girdiğiniz için op can yeniliyceksiniz.

Ama earlyde gankleriniz çok etkili o yüzden ormandan çıkın lütfen.Hiçbir warda görünmeden gank atabiliyorsunuz çünkü

Önemli:Q fulleyin hem rahat gank hem rahat jungle dönersiniz.Ben 2. olarak e fullüyorum isteyen w de fulleyebilir tercih meselesi.Umarım faydalı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Dari in Tr -- 22 Ağustos 2014; 17:24:34 >

• TW NE ?
  • Q fulleme kısmı dışında +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydalı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

TW NE ?

twisted fate knk
  • <!--ok-->

Tw ile q fullemessen kolay jugnle dönemezsin.Tw ile jungle dönerken yapman gereken hızlıca pasifini stacklemektir.Bu sayede true damage ile çok rahat kesersin

@LePortaBim
  • Twitch herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    twitch chat
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bigmod kullanıcısına yanıt
    post kasmak için mi yazdın bilmiyorum ama genede cevap vereyim twitch.
  • TW ye sahip iki şampiyon var twisted fate ve twitch. Çok açıklayıcısın hanyy
  • golem ile vs atarsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Q fulleme kısmı dışında +1

Peki hangisini fullemeliyiz sırasına göre? (ciddi soru)

Bu arada ben bi kaç kere denedim de o kadar jung herosu varken gereksiz geldi twitch ile jungle yapmak. Çok kolay cj yiyor.
  • Dün oyunuma geldi bi adam 20 oyun twitch jungle oynamış sen miydin o
  • TWİTCH BU OYUNDAKİ EN GEREKSİZ, EN DANDİK, EN SAÇMA SKİLLERİ OLAN ACAYİP DANDİK BİR HERODUR RİOT BUNU NASIL YAPMIŞ NEDEN ÇIKARMIŞ O KADAR KÖTÜ BİR HERO Kİ ALAN AÇIK VE NET LOW ELODUR HATTA 28 LVLDİR BU KADAR BASİT
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Q fulleme kısmı dışında +1

Peki hangisini fullemeliyiz sırasına göre? (ciddi soru)

Bu arada ben bi kaç kere denedim de o kadar jung herosu varken gereksiz geldi twitch ile jungle yapmak. Çok kolay cj yiyor.

Ben olsam e fullerim ama arkadaş q diyor bence onu dinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

TWİTCH BU OYUNDAKİ EN GEREKSİZ, EN DANDİK, EN SAÇMA SKİLLERİ OLAN ACAYİP DANDİK BİR HERODUR RİOT BUNU NASIL YAPMIŞ NEDEN ÇIKARMIŞ O KADAR KÖTÜ BİR HERO Kİ ALAN AÇIK VE NET LOW ELODUR HATTA 28 LVLDİR BU KADAR BASİT

neden 28 azcık anltsna

• quote:

Orijinalden alıntı: alborjon

quote:

TWİTCH BU OYUNDAKİ EN GEREKSİZ, EN DANDİK, EN SAÇMA SKİLLERİ OLAN ACAYİP DANDİK BİR HERODUR RİOT BUNU NASIL YAPMIŞ NEDEN ÇIKARMIŞ O KADAR KÖTÜ BİR HERO Kİ ALAN AÇIK VE NET LOW ELODUR HATTA 28 LVLDİR BU KADAR BASİT

neden 28 azcık anltsna

ÇÜNKÜ TWİTCH O KADAR DANDİK Kİ LOW ELODA BİLE ALINMAZ DAHA 30 LVL OLAMAMIŞ KİŞİLER ALIR O DA TROLLEMEK İÇİN

• quote:

quote:

quote:

neden 28 azcık anltsna

ÇÜNKÜ TWİTCH O KADAR DANDİK Kİ LOW ELODA BİLE ALINMAZ DAHA 30 LVL OLAMAMIŞ KİŞİLER ALIR O DA TROLLEMEK İÇİN

Aydınlandım

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden 28 azcık anltsna

Aydınlandım

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA

• yararlı konu +rep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.