[topic acmadan once arama butonunu kullandim fakat bisi bulamadim]
arkadaslar benim bi asasim war olympiada we gizli sorusu lasim sifremi biliyorum id mi falan ama gizli soru falan nasil değiştirebilirim öğrenebilirim ?? bi bilgisi olanw armi TAM manasi ile
Su Anda Sitede Onarım Var Onarım Gecınce Ustte ID Pass. İster Oraya Gır Sonra MYKOL A gır Orda Altında Sifre Degıstırmek Yazar Eskı Sıfrenı Ve Gizli Soru İster sonra Yenı Sıfrenı Ister Sonra Beyaz Ekran Gelır Sıfre Degısır Yardımcı Olabıldıysem Ne Mutlu Bana
Şu an gizli soru değişmiyor.Sadece şifreni degiştirebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: 5SS5
Su Anda Sitede Onarım Var Onarım Gecınce Ustte ID Pass. İster Oraya Gır Sonra MYKOL A gır Orda Altında Sifre Degıstırmek Yazar Eskı Sıfrenı Ve Gizli Soru İster sonra Yenı Sıfrenı Ister Sonra Beyaz Ekran Gelır Sıfre Degısır Yardımcı Olabıldıysem Ne Mutlu Bana
kardes ben sifremi biliyorum ama gizli sorumu unuttum prede yok nasil değiştiririz onu merak ediyorum
Daha önce pre aldıysan KO' ya mesaj atınca sana yardımcı oluyorlardı.Eğer hiç pre almamışsan gizli sorunu öğrenemezsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme