Şimdi Ara

Gizli sorumu hatırlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girerken gizli sorumu sordu fakat hatırlamıyorum siteyede giremiyorum ne yapmam lazım :/

• İngilizcen yeterliyle skype üzerinden müşteri hizmetlerini ara, bazı ülkelerinki ücretsiz deneye yanıla bulursun. Senden büyük ihtimalle kimlik ibrazı isticekler, kimliğinin taranmış hali bulunsun bilgisayarında. veya ticketla da halledebilirsin bunu ama acil hallediyim diyosan telefon daha hızlı olur.Hesap senin üstüne değilse hesap sahibinin kimliği yalnız bu bahsettiğim kimlik.
  • İşin garibi ingilizcem yetersizde ticketi başka üyelikten mi atıcam kendi üyeligime giremiyorum ki battle netten bile
  • +330805540514 bu numarayı Skype ile ücretsiz arayabilirsin. İngilizcen çat pat ise yeterli olur yetkililer anlayışlı bu konuda. Senden muhtemelen kimlik fotokopini isteyecekler hesabı verdikten sonra aktif etmen için. İstersen Skype üzerinden konferans da yapabilirsin İngilizcesi yeterli bir arkadaşınla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 7 Haziran 2012; 22:26:38 >
  • Arkadaşımın üyeliğinden ticket attım yapıcak bir şey yok ingilizcesi iyi birini yakalarsam konuşturmayı denerim artık sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaolin12

Oyuna girerken gizli sorumu sordu fakat hatırlamıyorum siteyede giremiyorum ne yapmam lazım :/

Soru neydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.