Şimdi Ara

Gizli teslayı gizlemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoMore9

Ben denemiştim, daha önceden yazıyorum. Domuz ya da devler savunmayı bitirip normal binalara dalmaya başlayınca tesla bir anda ortaya çıkıyor. Yanına dev bombaları koyun domuzları telef ediyor.

Aynen bugün bende denedim bütün savunma yok olunca kendiliğinden cıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

hocam adi ustunde gizli tesla rakibe gorunmucekki olmaz yerden cikacakki ise yarasin senin dediginde ormana civi attim bulabilirlermi gibi oluyo

Adamınderdi savaşı kaybetmemek değil 3 yıldız vermemek

• saldırı yüzdesi %50 olmadan veya askerler tesla nın saldırı menziline girmeden teslalar açığa çıkmaz. zaten domuz veya devler diğer silahların tamamını yıktıklarında %50 yi bulduğu için teslalar otomatik açığa çıkar ve onlara yonelirler. dolaysı ile askerlerin teslaları aramak gibi bir sorunu olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^navi^^ -- 5 Haziran 2014; 1:02:35 >
  • ^^navi^^ kullanıcısına yanıt
    cevabima derman oldu ^+1
  • Evet beyler ve bayanlar.. Benim gibi merak edenler varsa cevabı buldum. Yazı birazcık uzun.

Nihayet klan savaşında birisi bana saldırmış ve % 53 te ana binayi yıkamayıp kalmış.

Sonuç olarak;
    Gizledigim tesla, kasabamın % 50 si yıkılınca tesla kendiliğinden beliriyor. Ve yapmak isteyen adam her türlü 3 yıldızı alıp gidebilir.

Çoğumuzun bildigi gibi klan savaşlarında genellikle yaban domuz binicisi kullanılıyor. Bazı arkadaşlar gizlediğim teslanin yanına 2 tane dev bomba koymayı öneriyorlar ama ben onu pek mantıklı bulmadım. Sebebim ise saldıran kişi akıllı ve oyunu takip eden birisi ise kasabanın genelinde bombaların patlamayıp orada olduğunu anlayabilir, ve varsa elinde bi kaç değersiz askeri piyon niyetine kullanıp bombaları onlarla patlatıp işe yaramaz hale getirebilir. Ve varsa elinde kalan binicileri kalan teslayı yok etmek üzere yönlendirebilir.

İşin özü benim uyanıklık yapmak istediğim konuyu SUPERCELL benden çok önce düşünmüş ve uygulamış. Dolayısıyla benim yöntem çöp oldu ;))

Dedigim gibi yazı biraz uzun oldu, okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüstenkönig -- 5 Haziran 2014; 22:31:42 >

• Evet yukardaki arkadaşların dediği gibi olmuş sonuç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

Evet beyler ve bayanlar.. Benim gibi merak edenler varsa cevabı buldum. Yazı birazcık uzun.

Nihayet klan savaşında birisi bana saldırmış ve % 53 te ana binayi yıkamayıp kalmış.

Sonuç olarak;
    Gizledigim tesla, kasabamın % 50 si yıkılınca tesla kendiliğinden beliriyor. Ve yapmak isteyen adam her türlü 3 yıldızı alıp gidebilir.

Çoğumuzun bildigi gibi klan savaşlarında genellikle yaban domuz binicisi kullanılıyor. Bazı arkadaşlar gizlediğim teslanin yanına 2 tane dev bomba koymayı öneriyorlar ama ben onu pek mantıklı bulmadım. Sebebim ise saldıran kişi akıllı ve oyunu takip eden birisi ise kasabanın genelinde bombaların patlamayıp orada olduğunu anlayabilir, ve varsa elinde bi kaç değersiz askeri piyon niyetine kullanıp bombaları onlarla patlatıp işe yaramaz hale getirebilir. Ve varsa elinde kalan binicileri kalan teslayı yok etmek üzere yönlendirebilir.

İşin özü benim uyanıklık yapmak istediğim konuyu SUPERCELL benden çok önce düşünmüş ve uygulamış. Dolayısıyla benim yöntem çöp oldu ;))

Arkadaşım yukarda ne yazdık biz? Yalanmı söylüyoruz ? Millet de bi garip olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını yaşadım olan şey şu domuzlarla saldırmıştım savunmayı bitirdiği zaman köşede bir tesla vardı kendiliğinden yukarı çıktı ve domuzlar direk ona gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMore9

quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

Evet beyler ve bayanlar.. Benim gibi merak edenler varsa cevabı buldum. Yazı birazcık uzun.

Sonuç olarak;

Arkadaşım yukarda ne yazdık biz? Yalanmı söylüyoruz ? Millet de bi garip olmuş

Dostum doğru söylüyorsun ama senin yazmış olduğun bilgide eksiklik var.

Yazmış olduğun cevapta teslalar bi anda çıkıyor diye belirtmişsin ama dediğin gibi savunma ekipmanların bitirip normal yerlere saldırmaya başlayınca değil köyünün %50 si yıkılınca teslalar ortaya çıkmakta. Ve dolayısıyla teslaya yönelmekteler. Hayırlı işler..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.