s5 de nickim shadowbeko 8 lvl im edit: bu hermit dağı mıdır nedir o ne işe yarıyor
Hermit dağı 10, lvl dan sonra tavernada nöbetçiden görev alınca başka yerlere yolculuk yapmaya yarıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: hortlack
quote:
Orjinalden alıntı: gsliyim
quote:
Orjinalden alıntı: 81Selanik
s5 te level 21 im
s5 te oynayan varsa arasıra yardm yapabilirim
s5 de nickim shadowbeko 8 lvl im edit: bu hermit dağı mıdır nedir o ne işe yarıyor
Hermit dağı 10, lvl dan sonra tavernada nöbetçiden görev alınca başka yerlere yolculuk yapmaya yarıyor...
yolculuk yapınca noluyor orasını bılsem
peki yolculuk yapabılmek ıcın gorevı bıtırmek mı lazım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hortlack
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 81Selanik
s5 te level 21 im
s5 te oynayan varsa arasıra yardm yapabilirim
yolculuk yapınca noluyor orasını bılsem
peki yolculuk yapabılmek ıcın gorevı bıtırmek mı lazım
O görevleri bende anlayamadım ama yolculuk yapılıo sadece onu biliyorum ama hiç yolculukta yapmadım
s5'te İttifağa adam aranıyooooooo.... İlgilenenler için;
İttifağın adı=Goztepe1925
NOT=(Üye alımı 17 lvl ve üstü)
Güzel Bilgiler Teşekkür Ederim...
Teşekkürler Emre kanka , rehber çok güzel olmuş , eline sağlık
sıkıyo bi zaman sonra bu oyun
evet ya oynadım oynadım valla baydı
s5 te level 46 bırakıcam oyunu isteyen varsa özelden msj yollabilir... itibar 387bin...
Zindan savaşlarından (Ruh Bağı) silahlar çıkıyor. bu silahların anlamı nedir. çantam bunlarla doldu... markette satılmıyorlar da, lütfen yardımcı olumusunuz bu konuda teşekkürler...
ben bu oyun oynadım 110 bin itibar mı ne oldum caydım peah :D bi dahada oynamam bilmediğim bi sepebten dolayı banlandım çünkü.Baktım multiymiş artık ne biçim multiyse :D Allahım deli olcam yaw giriş yerine başka bi nick bile yazmadım bırak başka kayıt açmayı güsel ama tawsiye etmem :) bana yardım ederseniz altımn bakımından başlıabilirm
Lütfen cevap bekliyorum... link...http://s12.gladiatus.net/game/c.php?uid=82543
Arkadaşlar oyunu bırakan veya fazla hesabı olan birisi varsa bana verebilir mi?Bi ara 15-20 level yapmıştım.Yeniden başlamaya karar verdim ama sıkıyor 1 levelden.
güzel çalısma arkadaslar gladiatus da 14 server var 15 in ne zaman açılacağını bilen varmı aranıza ?
s7 de ittifağımıza gelmek isteyen burdan pm atsın
s11 de seviye 60 sütü 1 seneden falzacentrio ayrıca itibar ve şöhrette iyi durumda seviyelerinin en iyi tanınmış adamı satılıktır almak isteyn arkdaş pm den iletişime geçsin
ben de yeni başladım bugün pek oynayan yok heralde mayıstan beri post yok
Hermitte afrikaya gitmek için istediği mist dağı zindanını görevlerini yaptım ancak bu seferde görevi bıraktığınızı bare söylyin diyor bi göndermiyor beni afrikaya nasıl halledecez bilen biri bi yardım etse
Gladi-atus'da herhangi bir char alabilirim 11 levelim ama düşük leveller çok sıkıcı eskiden 28 lvldim