Şimdi Ara

Gladyator Filmindeki Aile Bağları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biri şunu açıklıyabilir mi ya..Kardeş, kardeşini seviyor.Ondan cocuk ıstıyor..

Ayrıca kızın oğlu imparatora dayı demesi gerekirken amca diye seslenıyor.Çeviride oyle yapmıslar.Ben nereyı kacırdım onların aile bagları nasıl?Filmi tam kesıntısız ızlıyemedım malesef..

• sapık bir imparator işte kardeşine ilgi duyuyor ensest ilişki istiyor.Evet dayı demesi gerekir ama ben hiç yabancı filmde dayı! sözcüğünü duymadım bana normal geldi.
  • Adam sapığın teki kardeşinden çocuk istiyor
  • 'Uncle'yi sadece 'amca' olarak çevirmişlerdir. Dayı anlamı yalan olmuş anlaşılan. :)
  • Gladiator filmi, tarihe ''İyi Babanın Kötü Oğlu'' olarak geçmiş İmparator Commodos'un hayatından esinlenerek yapılmıştır. Lakin, hayali karakterler ve olaylar eklenmiş. Gerçek hikayeyi burda yazmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_24689157/mpage_1/key_//tm.htm#24689157

Ensest ilişkiler, Antik Yunan'da ve Eski Mısır'ın firavun ailesinde serbestti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

sapık bir imparator işte kardeşine ilgi duyuyor ensest ilişki istiyor.Evet dayı demesi gerekir ama ben hiç yabancı filmde dayı! sözcüğünü duymadım bana normal geldi.

Dayı amca ayrı söylenmiyorki onlarda .. ya da hala teyze kavramları aynı diye biliyorum.
  • Anladım beyler sağolun.Vay sapık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Anladım beyler sağolun.Vay sapık

Süper Oyuncu Ama Yeni Nesil Arasında En Sevdiğim Potansiyel Taşıyan İsimlerden Biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Anladım beyler sağolun.Vay sapık

Süper Oyuncu Ama Yeni Nesil Arasında En Sevdiğim Potansiyel Taşıyan İsimlerden Biri

Joaqin Phoenix'ti galiba adı ben de çok severim o rolün hakkını fazlasıyla vermiştir bana göre

bi de eski mısırda da, krallar ve aileleri tanrı kabul edildiğinden bu tanrısallığın bozulmaması için aile içi evlilik yapmışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.