Şimdi Ara

Glandal şehrime gelse gitmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Ben olsam Charmie için giderdim. Sırf onun için, onunla tanışmak istiyorum.

ben tanistim bilkent te okuyor tatli kiz ama benden bir yas buyuk :(

milf :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

quote:

milf :D

• quote:

quote:

bi yaştan bişey olmaz sakalları uzat git şampiyon

• quote:

aynen çok hoş kız
  • quote:

quote:

Tatlı mı bilmem de pigmelerin hangi kavminden onu merak ediyorum ben. Forumdaki fotoğraflarından gördüm baya kısa boyu galiba.

Konuya gelirsek, ben olsam giderdim. Anlamıyorum çocuklardan niye bu kadar korktuğunuzu. Siz hiç mi çocuk olmadınız, hiç mi hobileriniz olmadı, ananızın karnından 25 yaşında mı çıktınız? Küfürbaz bebelerden ben de hazzetmiyorum fakat sevdikleri bir şey için toplaşmalarını olumlu karşılıyorum, böyle ortamlarda bulunup aynı şeye gönül vermiş kişilerle kaynaşmaları güzel. Karakterinizde sorun yoksa gitmeniz lazım aslında böyle yerlere eğer bulunmak istiyorsanız, bir nevi abilik yaparsınız.

• Git, bir şey diyen olursa uçan tekme atıp uzaklaşırsın

• ne kodu veriyorlar ?
  • skin kodu vermeyecekler, onun yerine bilgisayardan bir programa nickini yazacaksın oyun içinde kullandığın. daha sonradan 1-2 haftaya hesabına atarlar, arkadaş listemin bir kısmını yazdım hala gitmemiş kimseye. araya bayramın girmesinden dolayı olması muhtemel.
  • Ben gittim eskişehirde şaşırtıcı olarak kitle +16idi sevindim hatta baya sakallı bıyıklı insanlarda vardı çoluk çocuk 5-10 tane idi glandal için değmez ama charmieyle foto çekindik kod aldık riot blitz arcade sona mausepad aldık turnuvaya katıldık ama kesintiden dolayı iptal oldu boş yere saatlerce bekledik o kötüydü

• Sanarsin ki roberto carlos geliyor

• arkadaşların varsa topla gir turnuvaya ez biraz 10-12 yaslarindakiler ohaa bunlar pro fabfab naru gibi oynuyo desinler

• Yav git ne olacak sanki aklinda kalacagina int cafede kalsin
  • Ben olsam gider bi kaç velet tokatlarım evine yollarım ciddi olarak yaparım bunu size tavsiye veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

yarın geliyor benim şehrime gidip 4-5 çocuktan kodlarını alıcam sonra burda çekiliş yapcam za xd

Kod vermiyo oraya sihirdar adı yazıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Yarın Denizliye geliyorlar. Ufak şehir olduğu için 1 dolmuşla 10 dakikada varırım o yüzden gidesim var.Açıkcası merak ediyorum riot tr çalışanları nasıl insanlar, bi kaç kod hediye felanda denk gelirse fena olmaz. Hwa tshirtümüde giyerim azcık havam olur

hocam gidilmez ya ortalık ana baba günü uğur abiyle 5 dk konuşmaya gitsen akşama kadar beklersin
  • Gelirse gitmiyoruz karar verildi :D Siz hiç mi çocuk olmadınız diyen olmuş, e abi sen de haklısın ama ben çocukken küfrettigimi falan hatırlamıyorum. Şimdi ordaki herkes öyle değildir tamam ama kayseride yaşıyorum, sokakda yürüdügüm her gün 5-10 tane bebe küfrediyor görüyoruz yani. Oraya gidenlerin onlardan olma ihtimali 99%, iyi oynayan, iyi karakterli birileriyle, glandalla falan tanışmak güzel olurdu ama kamera falan bana ters ya. Kalsın :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.