Bu benim yapılandırmam nedeni; 90 lvl geldiğinde 60 cold 60 light gibi saçma bişe yaparsan hiç bir faydasını göremezsin.Çünkü 60 lightın verdiği skiller ve 60 coldun verdiği skiller devede kulak.light 90 yaparsan hızlı koşarsın imbue(el yakma skillini) güçlendirmiş olursun ve bide en önemlisi pary ratio derecesini hem kalıcı hemde active skill ile artırmış olursun
Uzun lafın kısası 60 cold-60 light yapmaktan kaçın.Herkezin görüşlerini aldıktan sonra zaten kafanda bişeler şekillenir.Çok konuştum Hadi iyi oyunlar
Tamamen bu uygulamaya katılıyorum. şahsen bende öle yapcam..
Tamamen o uygulamaya katılırsan serverdaki diğer buildlerden farkın olmaz elindeki silah da sağlam birşey değilse yenilmekten başka bir çaren yok.Ha sosun olur ozaman milletin buildinden yap ama herkesin buildinin yolunda gidersen elinde sox veya sağlam itemi olan playera yenileceksin başka ihtimal yok. Forcede farklı bir build serverlarda 2-3 ay öncesine kadar çok çok azdı yavaş yavaş artıyor ama yinede diğer buildlere nazaran oranı çok düşük.Diğer playerlardan bi farkın olacaksa bu ya itemin yada skillerin ile olur.
yaw benim düşündüklerimi ifade ediyorusun teskur ederım 90 heuksal 90 fire 90 force 30 light yapcam pekı ne giymem gerkiyor
yüksek vurman için armor ya da protector ( reinforce ) mag attağa dayanıklı olmak içinse garnment seçim senin ama glavie olsam garnment giyerim
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
yüksek vurman için armor ya da protector ( reinforce ) mag attağa dayanıklı olmak içinse garnment seçim senin ama glavie olsam garnment giyerim
o kadarını bılıorum cnm bilgim var oyunla ilgili baya ama sizin goruslerınızde onemli
heuksal fire force max layacaksan protector
merhaba.yardımcı olmaya calısayım oncelikle bir glavier germentten şaşmamalı.
heuksal 90 fire 90 ligt 90 cold 30
tavsiye ediyoruum.Goreceksiniz ki 9d geldikten sonra bu yapılandırma ayyuka cıkacak iyi forumlar
80 heuksal 80 fire 80 force 60 cold glavier charla oynadım +7 crit 11 glavier vardı vitalleri tutturursan sunlulara kafa tutuosun elinde sun varmış gibi damageler atıosun. zaten senin str charlara karşı bir dezavantajın olmayacak protector(+5)giyerek garment(+5) set e oran la 90-100 civarı phy def in artacak.int charlara zaten 2-3 vital tutunca nevirleri dönüyor çabuk alıosun. force ayrı bir zevk,eğlenceli bir build bence 90 heuksal 90 fire 90 lighting 30 cold yapıp alemin arasına karşıp elinede +5 veya +7 glavie ile serverda gezerim dersen sen bilirsin.İmkanın varsa arkadaşlarından felan force li bi charla oyna derim sonra buildini yap ben force charla oynadım sonra glavierimi forceye çevirmeye karkar vermiştim.
Kolay Gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme