Şimdi Ara

Global değilim ESEA aldım, soru alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi global değilim esea aldım sorularınız varsa cevaplayabilirim

• Global olmana gerek yok zaten. Çöplük gibi zaten esea her ranktan adam var.
  • ESEA Nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Sen çöplük rankında oynuyorsun normaldir hocam

Tabikide parasını verecek adam oynayacak ama en fazla 10 maça düzgün bir konuma gelinir öyle herkesin olmadığı
  • Laminon kullanıcısına yanıt
    Hayırdır rank s veya rank g misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Global olmana gerek yok zaten. Çöplük gibi zaten esea her ranktan adam var.

Örnek olarak silver veya nova ranklı bir oyuncunun hilesiz daha kaliteli sunucularda oynamaya hakkı yok mudur ? Problem satın alan düşük rütbeli oyuncuda mıdır yoksa kazandığı onca paraya rağmen hala global bir oyuncuyla düşük ranklı bir oyuncuyu aynı takıma atan, low/high karmaları eşleştiren esea da mıdır ?
  • logistics kullanıcısına yanıt
    Problem silver nova olup esea alanlarda
  • Haklısın, ESEA senin adina kodlamisti zaten sistemi. kafan iyiymis hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 16 Ocak 2017; 14:5:38 >
  • logistics kullanıcısına yanıt
    Benim adıma kodlanmadı zaten. d- başlıyorlar zaten mg2ler falan onlarda a-b ranklarla eşleşmiyor
  • JacquesC kullanıcısına yanıt
    Faceit'e benzer bir sistemi fakat düşük ping değerleriyle oynamanıza da olanak sağlayan, çoğu kişi tarafından hilesiz oyunların olduğu öne sürülen bir oyun platformu
    Bilmiyorum ama henüz 10 maçı tamamlamadım, karşıya RankA Rank+B oyuncular geliyor. Clientte rank -B gözüküyor
  • merhaba bende almayı düşünüyorum, sorum şu rütbe sistemi nasıl. oyuncular nasıl. serverler nasıl . Faceitteki gibi afk çok var mı
  • aglnycpa kullanıcısına yanıt
    Paieon P kullanıcısına yanıt
    Profilde ne yazıyor hocam rank? Karşıya o ranklar geliyorsa en az b- sinizdir.

@paieon Hocam rütbe sistemi d- den başlayıp A+ ya kadar gidiyor ilk 5-10 maça göre rütbe verir kötü oynarsanız kötü ranka atar çöplüğe düşersiniz.
  • Rankı düşük olması o kişinin kötü oynadığı anlamına gelmez.Ping ekran kartı mouse havanın soğukluğu vb faktörler oyuncuyu etkiler.
    2000 liralık kartı almış adam global olmuş sen olmucanda ben mi olucam

Esea ve Faceitte de oynadım resmen birbirleriyle sidik yarıştırıyorlar düşük rankı olan oyuncuyla alay etmeler filan.ben ekipman toplamadan buralara girmenizi tavsiye etmem.
    1 maç kalmış rankımın belli olmasına ama client B- diyor
    5 c- olarak b-a karışık takıma denk geldiğimiz çok oldu bu yaz. türkiye serverına veriyorsa olabiliyor. hatta genelde uçuk farklı oluyor.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Update geldi elo kalktı ranklara göre atıyor artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.