beyler bu adam bu kadar globali nerden buluyo boş mesajlar,ilanı aşklar slmlarla falan 2 gündür 30-40 tane yemiştir halada birşeyler yazıyor üstelik türkte yazık değil mi bu kadar silke ama ben aldığınıda düşünmüyorum bunun başka bi yolu var alın bir iki mesajını çektim aşağıda http://img379.imageshack.us/img379/2571/ads305zcd4.png
Aynısın türk versiyonuda var Hatta bu forumdan
onlarin hepsi illegal
bizim server dada varlar
o kadar bosa a harciyorlarki .... lar biz istesek 1 mesaj yazmiyorlar ama sozum tum poseidondaki bosa global haracayanlara
bizim köyde CCFER diolar onlara chargeback çocukları
Sen Greece serverında ki Seal Of Gun'u gör akşama kadar en az 400-500 tane atıyo ard arda 50-60 tane boş mesaj attığını gördüm.Ya harbidende bu globalin bir illegal yolu varki inanmıyorum ya da bunlar para s.çıyo.Hemde 100'lük banklot halinde
Illegal yol ile çok kolay , 1 level acc .. cc dumb Ama 1 senedir aynı adam global atıyorsa kendi parası ile almıştır
bazıları illegal bazıları gerçek.. greece de Yousef,FiRARiST, Ranker, Kuwaiti, Criminal_Q8 global çocukları :D 24 saat global atarlar :D
Illegal yol ile çok kolay , 1 level acc .. cc dumb Ama 1 senedir aynı adam global atıyorsa kendi parası ile almıştır
cc dumb olayı nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: mert_m2
bizim server da ccfeer isminde bie eleman var buna yakin bise ismi tam hatirlamiyorum
paso globalde kufurlesiyorlar
Global_Man türk çıktı haberiniz olsun
Poseidon da CCFER türk var Paso Global Atıo Şimdiye kadar 1000 i geçmiştir Server Açıldıgından beri günde 200-300 tane Global Atıo
quote:
Orjinalden alıntı: mert_m2
CCF değil de ben de bir kez yapmıştım böyle bir şey 50 ye yakın harcadım ama boşa değildi Arkadaşımın karakterini hackleyen Mısırlıya <nazik bir dille> yermiştim. Herif ilk 3-5 globali gördüğü gibi oyundan çıktı. Tüm server hacker olduğunu öğrendi. Elime ne geçti?
Hiiiç
YA KARDEŞİM VAR BÖYLE BİR ŞEY ADAM TİBETTE KENDİ AĞZIYLA İTİRAF ETTİ KENDİ YAPIYORMUŞ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme