Şimdi Ara

Global Mu Online (bi kaç soru) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Global Mu Online la ilgili 3 tane sorum olcak daha dün indirdim ve yeni başlıcam bi bilgim yok
    Yeni başlıyanlar Rehberine de baktım yanlız bu soruların cevabını alamadım ama oyun hakkında biraz bilgi topladım.

1.Dil değişimi yapılabiliyormu şuan ki dil japonca yada korece bişey mesela ingilizce olabilirmi ?

2.Oyun hesabı alımı nasıl oluyor ? Ben resmi sitesindeki "register now" seçeneğinden üye oldum ama aynı ıd ve pass ile oyuna girince almıyor zaten farklı bi dil yazıyo anlamıyorum.Bütün onaylamalarıda yaptım.

3.Hangi servera girmem gerekiyor no pvp yazanlarda var ?

• Bende yeni başladım ve 2.Sorunun cevabını verebilcek varmı demin girdim ama şimdi giremiyorum istediğim servera yardım edebilirimisiniz ?
  • Up arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluesun -- 3 Temmuz 2008; 12:37:37 >
  • Hangi Serverin Clientini İndirdiğin ve hangisine kayıt olduğun çok önemli...

100lerce Belki 1000lerce MuOnline Serveri Var ve Hepsi Aynı Version Değil.

Dil Değişimi Demişsin; Global Muonline İngilizce. Senin İndirdiğin Client Farklı Olabilir?...

Global Muonline da No-Pvp Serverinda Adam Kesemiyorsun. Eğer Kesenler Varsa Orda Rahat Kasabilirsin ...
  • Bendeki client korece yada japonca gibi bişey
    ingilizce olanı nerden indircez ? kendi sitesindeki hata veriyo bende
  • Ben global mu onlien midgart serverındayım beklerım gelın.
    Daha 2 gun oldu baslayalı ama 4-5 sene oncesınde mu oynamıstım yanı bılıorum oyunu.
    GLobal mu dayım suan.Elfım var 98 lvl 2gun oldu acalı bıraz pointlerini yanlıs vermısım ama olsun:d
    250 lvl yapıp Dark Lord Acıcam..

gelın midgart yardımcı oluruz size.
    Ayrıca uyelık ıcın sorun nasıl cıktı anlamıorum.
    http://www.gamersfirst.com/index.php?site=mu BU linkten uye olun mutlaka olacaktır.
    Uye olması bıraz zor nickleri falan nzor kabul edıyor ama deneyın ugrasın olacak ..
    Yazdıgım sıteye gırın kenarda uye ol var olun sonra global mu yu ındırın ve oynayın.

Oyunda turk az o yuzden gelın de bırlesıp el koyalım serverea :D

• Sorun download linkinde dostum bende inmiyo nedense başka bi downlaod sitesine eklenmiş bulsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Excool

Ben global mu onlien midgart serverındayım beklerım gelın.
    Daha 2 gun oldu baslayalı ama 4-5 sene oncesınde mu oynamıstım yanı bılıorum oyunu.
    GLobal mu dayım suan.Elfım var 98 lvl 2gun oldu acalı bıraz pointlerini yanlıs vermısım ama olsun:d

http://www.gamersfirst.com/index.php?site=mu BU linkten uye olun mutlaka olacaktır.
    Uye olması bıraz zor nickleri falan nzor kabul edıyor ama deneyın ugrasın olacak ..
    Yazdıgım sıteye gırın kenarda uye ol var olun sonra global mu yu ındırın ve oynayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Excool

Ben global mu onlien midgart serverındayım beklerım gelın.

sonunda client buldum senin serverdaki adın nedir ?

• Midgart 3 te olurum ben hep Elfimin adı Icantspeak :P Bu ara exp dustu 3k gelen yerden 800 exp gelior simdi baslarsan hep oyle sanip birakabilirsin ama hep öle degil merak etme 1-2 gune gene eskisi gibi olur insallah bi ara 15k geliodu yani anliyacagin arada eventler oluyor.

Neyse basla bakalim hep kasariz Türkuz Bizzzzz..
  • Tamam bende ekliyimde ismini banada yol gösterirsin :)
  • Yaw ogrendıgıme gore ayın sonuna kadar event yok cok sıkıntılı bır durum yanı lvl kasılmıyor 500 700 exple ..
    Ayın sonunda 3x event var yanı 2k falan gelecek onada sukur Herkes tatıle gıder dıe cok event yapmıolar bu ay poku yedık..

Ama emın olun bu zorluklar ıtem bulma arama bısıler ıcın cabalama var global mu da oyuzden cok zevklı oluyor Private serverlara kaptırmayın kendınızı derım hakkaten ben oyunun anlamını zevkını global muda yasadım cunku zorluklarla savasıp bısı elde edınce yenı bır sılah alınca lvl atlayınca burda cok mutlu oluyor..

Expler bole dıe serverda herkes ıtemsız lvlı dusuk falan sanmayın kasan kasıor Bızde kascaz zamanla dıger serverlarda 10 gunde 2 res atcagımıza burda 1 ayda 250 lvl yaparız ama zevk alırız..
  • Herkes bi private kurmus GERCEK serverda biz Turkler sıgıntı gıbıyız Halbuki cok iyi oyuncular var Gelın gercek mu ya .. Turkler bırlessınben Global MU da bır turk gordugumde Artık sasırmayayım ltfn.
  • Bu arada yenı character actım 100 lvl elf ı bıraktım cunku pointleri yannıs verdım bı ıse yaramıor suan.
    Yenı elf actım kasıorum Adı Excool Yenı turkler tanıdım guildimiz var gelecekler burdan soelsın.
  • Geliyorum valla tırlattım
    Deniyim bakim nası bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: trixier

Bende yeni başladım ve 2.Sorunun cevabını verebilcek varmı demin girdim ama şimdi giremiyorum istediğim servera yardım edebilirimisiniz ?

Dil Degisimi İcin Text.bmd Dosyasını Uygun Bir İngilizce Text.bmd Dosyası İle Degistirmen Yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: trixier

Bende yeni başladım ve 2.Sorunun cevabını verebilcek varmı demin girdim ama şimdi giremiyorum istediğim servera yardım edebilirimisiniz ?

Dil Degisimi İcin Text.bmd Dosyasını Uygun Bir İngilizce Text.bmd Dosyası İle Degistirmen Yeterli.

oyunla aynı versiyonda text bulmun aynı şekilde item.bmd flnda lazım yoksa karkacık burgacık olur. 1 patch bulup atp sadece LOCAL kısmını dataya
  • Beyler Global Mu da Midgard serverında 1.5 senedir GOKTURKS guildini devam ettirmekteyiz. Oyunda amaç edinmiştik. Tüm noob türkleri alıp bu guildde geliştirip adam etmekti. O amaç ile halen yoluna devam etmekte. Bu guildden bir çok 400 lvl adam çıkmıştır. Ve çıkmaya da devam ediyor. Şu an 70+ kadar türk var guildimizde. Gelmek isteyen her türke kapımız açık. oyundan Homeros3 e msj atmanız yeterlidir.
  • bende başladıydım characterin ismini yapamadm bıraktımclient hala duruyo yeniden başlamak isterdim de mu-turka'dayım global de kasan bütün TÜRK kardeşlerimede başarılar...

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.