Şimdi Ara

Global MU online yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben arkadasimla global mu online a basladım onceden privatelerde oynamıslıgımız var ki bu pyschic-doom a kadar dayanır. sizlere sormak istedigim suanda oynayan bir turk guildi varmı veya yuksek lv larda olan bir oyuncu oyun icinde soru sorabilcegimiz kimse varmı server olarakta nereyi onerirsiniz turklerin cogunlukta oldugu bir serverda oynamak isteriz. simdiden cok tesekkur ederim yardımlarınız icin

• katiliyorum, para ödemeye kalkcaksiniz bende varim.
  • para ödeme derken orayı anlamadım yeni birseymi bu olay f2p bir oyun degilmi bu?
  • f2p ama para ödemeden cok bisey yapamazsin, yaparsin yinede ama COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK zaman alir.

wcoin alip kendine seal ( +150% exp skeleton pet +30%exp skeleton ring 30% ) alip baslarsan cabuk ilerlersin :)

100 coin = 1 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 7 Nisan 2012; 23:41:29 >
  • eger bu kadarla kalcaksa yani ilerde daha fazla masraf cıkarcaksa ve bu para ödeyen oyuncularada cok fazla avantaj saglayacaksa oynayacagimi pek sanmıyorum yani biz wow u bırakıpta geldikki hala pre-paidlerimizin zamanı var ama sadece bu dedikleriniz gerekliyse neden olmasın o kadarda pahalı seyler sayılmaz
  • kendin hesapla
    skeleton pet +ring yeni acc alanlara 7 gün bedava ordan 1400 ( 14 $ ) bedava gelmis gibi oluyor. öyle bi kampanya var.

yani bizim alicagimiz sadece seal onu da 7 yada 30 günlük alsak ne yazar ( 7 gün 700 coin ) ( 30 gün 2,100 coin )

ahh bunu unuttum bide gold channel ticket alincak +exp% icin :) oda fazla bisey degil 40$lik bisey :)
  • sadece gülüyorum bu duruma :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.