Şimdi Ara

GLOBAL TÜRK SERVERİ|Continent Mu |Online Webmarket!|7/24 Dedicated | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
12.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun.. İnşallah hedefinize ulaşırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ageofali

quote:

nasıl bir çözüm buldun bakalım?sunucun sql injection yiyo.biraz daha iyi çözümler bul bence (:

firewall die bişi var :D sql shield die bişey var :)

sql injection'un ne olduğunu biliyormusun?sql-inj diyorum firewall diyosun,sql shield diyosun
    shield'ın neye göre ayırt edicek injection'u?query çekmeyi engelledin diyelim ki peki siteden üye olmayı nasıl yapacaksın?
    account retreive'i nasıl yapacaksın merak ettim
    sql injection firewall ile engellenebilicek birşey değil.biraz araştırma yap.
    dipnot:yazıt azarlama,aşağılama vb. içerik bulundurmamaktadır.açıklama yaptım genel olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

quote:

nasıl bir çözüm buldun bakalım?sunucun sql injection yiyo.biraz daha iyi çözümler bul bence (:

sql injection'un ne olduğunu biliyormusun?sql-inj diyorum firewall diyosun,sql shield diyosun
    shield'ın neye göre ayırt edicek injection'u?query çekmeyi engelledin diyelim ki peki siteden üye olmayı nasıl yapacaksın?
    dipnot:yazıt azarlama,aşağılama vb. içerik bulundurmamaktadır.açıklama yaptım genel olarak

ßu sese kulak verin

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Hayırlı olsun.. İnşallah hedefinize ulaşırsınız.

Sabron SeninHayelin GLOBALTURK Açiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mucontinent

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

quote:

Görende bişey çok biLipte yaziyosun sanacak ^^ , cümlelerin çok anLamsız "query çekmeyi engelledin diyelim ki peki siteden üye olmayı nasıl yapacaksın?" muwebLe kariştiriyosun herhaLde? sql i korumanın birçok yolu vardir. Şu bi gerçek kimse %100 koruyamaz o konu farkli ayrica bi denesene ne yapabiLeceksin merak ettim. Lütfen gereksiz yere post kasma ögrenmek istediğin bişey yada açıklama istediklerin varsa msnden veya pm yoluyLa uLaşabilirsin :)

Teşekkürler

nedemek muweb'le ne alakası var? kullanıcı kayıt olduğunda insert into memb_info bla bla diyemedikten sonra ne anlamı kaldı?"insert" sorgusuda sonuçta bi query değilmi?sql application ve web application'lara uzak olduğun aşîkâr.neyse konu uzamasın ben yardımcı olmaya çalıştım.iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 25 Kasım 2008; 15:14:58 >

• bu serwerdan ümidimi kestim artik ben yha.. 2 hafta oldu nerdeyse...kolay geLsn...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LveL

quote:

İnşallah çok denedim, çok çalıştım yaptığım çalışmalar hep ironi konusu oldu.. Bunu başarabilirlerse büyük bir helal olsun!' u hakediyorlar..

Server yöneticilerine;

Kimseyi kafanıza takmayın, En yukarıda olduğunuz zaman en aşağı hep size selam durur... Unutmayın..
    İyi çalışmalar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LveL

quote:

İnşallah çok denedim, çok çalıştım yaptığım çalışmalar hep ironi konusu oldu.. Bunu başarabilirlerse büyük bir helal olsun!' u hakediyorlar..

Server yöneticilerine;

Kimseyi kafanıza takmayın, En yukarıda olduğunuz zaman en aşağı hep size selam durur... Unutmayın..
    İyi çalışmalar.

Oguz Yine baslamıssın Filozof luga :D:D

@ Yukardaki birkac posta cevap yazmak istiyorum Neden herkes birşeylerin ucundan tutmak yerine yıkmaya calisiyor anlamıs degilim zamanında birileri cok eglenceli bi server acmişti herkes destek oldu ne oldu HÜSRAN neden hep yıkıcı davranılıyor mademki bu işte yoksunuz bırakın yorum yapmayı msj dahi yazmayın gidin kendi işlerinizle ilgilenin burada yapici destekleyici insanlar var bırakında herkes kendi isini güzelce yapsin herkes kendi önünden yemeye devam ederse kimse kimseyle tartismaz. muonline ile alakasını kesmis kişilerin artik serverlara yorum yapmaması taraftarıyım. Saygılar.

Kolay gelsin GlobalTurk Team.

• Oguz Yine baslamıssın Filozof luga :D:D

@ Yukardaki birkac posta cevap yazmak istiyorum Neden herkes birşeylerin ucundan tutmak yerine yıkmaya calisiyor anlamıs degilim zamanında birileri cok eglenceli bi server acmişti herkes destek oldu ne oldu HÜSRAN neden hep yıkıcı davranılıyor mademki bu işte yoksunuz bırakın yorum yapmayı msj dahi yazmayın gidin kendi işlerinizle ilgilenin burada yapici destekleyici insanlar var bırakında herkes kendi isini güzelce yapsin herkes kendi önünden yemeye devam ederse kimse kimseyle tartismaz. muonline ile alakasını kesmis kişilerin artik serverlara yorum yapmaması taraftarıyım. Saygılar.

Lee eger bu sözün bana ise ben bu tur serwerlarin aslında sureklı arkasındayım halada arkasındayım ama 2 hafta oldu artık sabır kalmadı siz bnm ole yazdıgıma bakmayın..sonucunda eğer sağlam we güzeL bir ortam olucaksa 2 hafta daha beqLerim..tkrardan k.bakmayın biraz sabırsızımda...Bu arada destek wermiiyor olsaydım 2 hafta beklemezdim heralde deilmi bunuda bir göz önnde buLundurursan sevinirim :P

• Bide Online olsa ne hoş olurdu ama o da olcak

yazan:alibaba02
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybars44

Bide Online olsa ne hoş olurdu ama o da olcak

yazan:alibaba02

Aynen katılıyorum
  • Olucak Olucak sabır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raider_1 -- 26 Kasım 2008; 17:20:56 >
  • Biran önce açılır inşallah smyrnamu açılmadığı için onun playerları boş boş geziyor contentmu açıldığında bu servera geçebiliriz(geçebilirler).
  • Orjinalden alıntı: G0DisMyDJ

Oguz Yine baslamıssın Filozof luga :D:D

|||||@ Yukardaki birkac posta cevap yazmak istiyorum Neden herkes birşeylerin ucundan tutmak yerine yıkmaya calisiyor anlamıs degilim zamanında birileri cok eglenceli bi server acmişti herkes destek oldu ne oldu HÜSRAN neden hep yıkıcı davranılıyor mademki bu işte yoksunuz bırakın yorum yapmayı msj dahi yazmayın gidin kendi işlerinizle ilgilenin burada yapici destekleyici insanlar var bırakında herkes kendi isini güzelce yapsin herkes kendi önünden yemeye devam ederse kimse kimseyle tartismaz. muonline ile alakasını kesmis kişilerin artik serverlara yorum yapmaması taraftarıyım. Saygılar.

Lee eger bu sözün bana ise ben bu tur serwerlarin aslında sureklı arkasındayım halada arkasındayım ama 2 hafta oldu artık sabır kalmadı siz bnm ole yazdıgıma bakmayın..sonucunda eğer sağlam we güzeL bir ortam olucaksa 2 hafta daha beqLerim..tkrardan k.bakmayın biraz sabırsızımda...Bu arada destek wermiiyor olsaydım 2 hafta beklemezdim heralde deilmi bunuda bir göz önnde buLundurursan sevinirim :P||||||

O Söz sana degil üstüne alinmana gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Lee| -- 26 Kasım 2008; 19:42:25 >

• tmm o zmn np :)
  • Test Server bü gün açıLıyor, ilerleyen saatlerde clienti indirebilirsiniz..
  • test kaç gün sürücek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

test kaç gün sürücek ?

Cumartesiye kadar. Cumartesi günü acicaz. Bu arada clienti indirebilir serveri deneyebilirsiniz.
  • peki spot durumu nasıl nokta spotmu dağınık spotmu koydunuz , party bonus varmı ?
  • Hayırlı olsun test bitmesini 4 gözle bekliyorum yine bozkurt rüzgarları estirecegim bir turk serverinde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.