Şimdi Ara

Gloria Jeans Kahve 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hopi uygulamasından alınan şifre ile şartları sağlanan tek faturada yapacağın klasik küçük boy sıcak ve soğuk kahve alışverişinde 1 klasik küçük boy sıcak ve soğuk kahve hediye edilecektir.

İstediğin kadar faydalanabilirsin.

Kampanya 31 Temmuz 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Gloria Jeans Kahve 1 Alana 1 Bedava

• Teşekkürler
  • Kodu kullan dedikten sonra qr falan çıkarması gerekiyor mu. Bende kod çıkıyor teklifi kullan deyince pop-UP kapanıyor. Kasada kodu sözel olarak söyleyip mi kullanacağız acaba
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Kasada olmuyor dıyececkler sonra sıra vs. derken parayla almak zorunda kalacaksınız

yani bu tür yerlerde öyle oluyor genelde

• Bu kafe mali olarak zor durumda diye haber çıkmıştı. Yerli işletmeye destek vermeliyiz.

Edit: Amerikan şirketiymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 25 Temmuz 2024; 22:54:29 >
  • Güzel kampanya olmuş, geçen gün gittiğimde kasada kahve siparimi verip 1 adet bedava kahvemi aldım :) bilgi için paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Selam, teklif kodunu al deyince bir kod çıkıyor, çıkan kodu kasaya söylüyorsun. Bir kahve aldığından diğeri bedeva oluyor. Burada QR okutma yapmadım.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    yerli değil Amerikalı.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gloria_Jean%27s_Coffees

ara ara yapıyor güzel kampanyalar. her kahve firması yapıyor aslında. çünkü 1 bardak kahvenin tüm maliyeti 5 tl civarıdır. 100 liraya satıp köşeyi dönüyorlar.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bir bardak kahveyi bırakın bardağın kendisi 5tl.

• nman N kullanıcısına yanıt

yanlışın var hocam, 1-2 lira birşey onlar.

amazon
    7 Oz(200ml) Kapaklı Karton Bardak 100 Adet Bardak+ 100 Adet Kapak Karışık Desen Maycup
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D4J1KQ7Z/ref=asc_df_B0D4J1KQ7Z1716514440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0D4J1KQ7Z&linkCode=asn

şurda toptancısı da var.

www.ambalajpazari.com
    Sıcak İçecek Kapağı Beyaz 80 mm - 100 Adet | AmbalajPazarı
    https://www.ambalajpazari.com/sicak-icecek-kapagi-beyaz-80-mm-100-adet-2310

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Yanlışım yok hocam, bu işi yapıyorum. Attığınız en alt seviye küçük bardak.

• hiç beğenmedim buranın kahvesini, boyutları da zaten küçük

• Kahve fiyatları gerçekten sinir bozucu. Hatta İzmir'de çoğu yerde biradan bile pahalı ki tayyipin alkollü içeceklere uyguladığı cizye malum.

5 lira da değil tabi ki. Adam kahveyi kendi tarlasından mı hasat ediyor? Bir ürünün maliyeti hesaplanırken sadece ürünün kendi maliyeti hesaplanmaz.
  • albati kullanıcısına yanıt

Ya sosyal sigortalar sistemi özelleştirilmeli ya da her damlası kanser yapıcı, güvenli bir limiti olmayan alkole yüksek vergiler getirilmeli. Böylece kişi daha sonra kendisinde çıkacak arızalar için sigortadan çekilecek parayı baştan ödemiş olur. Tabi sadece alkolle sınırlı olmamalı, alkol gibi sıkıntılı her şeyde bu böyle olmalı.

• E006 E kullanıcısına yanıt
    Aynen gardaş hatta karaciğer yağlanması, damar tıkanıklığı yapan kuyruk yağı, şeker, margarin, msg bunlar da yasaklanmalı. Jelibon yiyen kamu hizmetlerinden men edilmeli. Kokoreç yiyenin banka hesaplarına bloke konmalı. Senin gibi tayyip kafalılar rahat etsin diye.
  • albati kullanıcısına yanıt

Mesajımda yazdığım son cümlem şu:" Tabi sadece alkolle sınırlı olmamalı, alkol gibi sıkıntılı her şeyde bu böyle olmalı." Ama rütbesi yarbay olan dik kafalı bildiğin kudurmuş. Türkiye'nin PISA sonuçlarına göre okuduğunu anlama puanının neden düştüğünün resmen canlı göstergesi. Ama yine de umarım Japonsundur dik kafalı yarbay. Türksen bayağı üzülüyorum çünkü.

• E006 E kullanıcısına yanıt
    Konuyu ırka getirmen 15 yaşında kanzi olduğunu gösteriyor. Bugün baban zorla Cumaya götürdü biraz gerginiz sanırım.
  • Genelde kasaya gelirsin. Kasiyer tuhaf tuhaf yüzüne bakar.

Anlatırsın kampanya-kod...vs dersin, sana bedavacı gibi küçümseyerek bakarlar.

Arkanda sırada bekleyenler mırıldanmaya başlar, ciciş kızlar aralarında birşeyler fısıldaşır.

İşte o an, karar anıdır.

Ya parasını tam ödeyip sıradan müşteri gibi ürünü alacaksın, ya da vazgeçtim deyip mekandan uzaklaşacaksın...

• zero01 kullanıcısına yanıt

Gloria Jeans'e gittiğimde Hopi kampanyasında sorun yaşamadım. Mağaza bazlı değişkenlik gösterebilir tabi fakat ben sorun yaşamadım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.