Gloria Jeans Kahve 1 Alana 1 Bedava
-
-
Teşekkürler -
Kodu kullan dedikten sonra qr falan çıkarması gerekiyor mu. Bende kod çıkıyor teklifi kullan deyince pop-UP kapanıyor. Kasada kodu sözel olarak söyleyip mi kullanacağız acaba -
Kasada olmuyor dıyececkler sonra sıra vs. derken parayla almak zorunda kalacaksınız
yani bu tür yerlerde öyle oluyor genelde
-
Bu kafe mali olarak zor durumda diye haber çıkmıştı. Yerli işletmeye destek vermeliyiz.
Edit: Amerikan şirketiymis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 25 Temmuz 2024; 22:54:29 > -
Güzel kampanya olmuş, geçen gün gittiğimde kasada kahve siparimi verip 1 adet bedava kahvemi aldım :) bilgi için paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.
-
Selam, teklif kodunu al deyince bir kod çıkıyor, çıkan kodu kasaya söylüyorsun. Bir kahve aldığından diğeri bedeva oluyor. Burada QR okutma yapmadım.
-
yerli değil Amerikalı.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gloria_Jean%27s_Coffees
ara ara yapıyor güzel kampanyalar. her kahve firması yapıyor aslında. çünkü 1 bardak kahvenin tüm maliyeti 5 tl civarıdır. 100 liraya satıp köşeyi dönüyorlar. -
Bir bardak kahveyi bırakın bardağın kendisi 5tl.
-
yanlışın var hocam, 1-2 lira birşey onlar.
amazon7 Oz(200ml) Kapaklı Karton Bardak 100 Adet Bardak+ 100 Adet Kapak Karışık Desen Maycuphttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D4J1KQ7Z/ref=asc_df_B0D4J1KQ7Z1716514440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0D4J1KQ7Z&linkCode=asnşurda toptancısı da var.
www.ambalajpazari.comSıcak İçecek Kapağı Beyaz 80 mm - 100 Adet | AmbalajPazarıhttps://www.ambalajpazari.com/sicak-icecek-kapagi-beyaz-80-mm-100-adet-2310
-
Yanlışım yok hocam, bu işi yapıyorum. Attığınız en alt seviye küçük bardak.
-
hiç beğenmedim buranın kahvesini, boyutları da zaten küçük
-
Kahve fiyatları gerçekten sinir bozucu. Hatta İzmir'de çoğu yerde biradan bile pahalı ki tayyipin alkollü içeceklere uyguladığı cizye malum.
5 lira da değil tabi ki. Adam kahveyi kendi tarlasından mı hasat ediyor? Bir ürünün maliyeti hesaplanırken sadece ürünün kendi maliyeti hesaplanmaz. -
Ya sosyal sigortalar sistemi özelleştirilmeli ya da her damlası kanser yapıcı, güvenli bir limiti olmayan alkole yüksek vergiler getirilmeli. Böylece kişi daha sonra kendisinde çıkacak arızalar için sigortadan çekilecek parayı baştan ödemiş olur. Tabi sadece alkolle sınırlı olmamalı, alkol gibi sıkıntılı her şeyde bu böyle olmalı.
-
Aynen gardaş hatta karaciğer yağlanması, damar tıkanıklığı yapan kuyruk yağı, şeker, margarin, msg bunlar da yasaklanmalı. Jelibon yiyen kamu hizmetlerinden men edilmeli. Kokoreç yiyenin banka hesaplarına bloke konmalı. Senin gibi tayyip kafalılar rahat etsin diye. -
Mesajımda yazdığım son cümlem şu:" Tabi sadece alkolle sınırlı olmamalı, alkol gibi sıkıntılı her şeyde bu böyle olmalı." Ama rütbesi yarbay olan dik kafalı bildiğin kudurmuş. Türkiye'nin PISA sonuçlarına göre okuduğunu anlama puanının neden düştüğünün resmen canlı göstergesi. Ama yine de umarım Japonsundur dik kafalı yarbay. Türksen bayağı üzülüyorum çünkü.
-
Konuyu ırka getirmen 15 yaşında kanzi olduğunu gösteriyor. Bugün baban zorla Cumaya götürdü biraz gerginiz sanırım. -
Genelde kasaya gelirsin. Kasiyer tuhaf tuhaf yüzüne bakar.
Anlatırsın kampanya-kod...vs dersin, sana bedavacı gibi küçümseyerek bakarlar.
Arkanda sırada bekleyenler mırıldanmaya başlar, ciciş kızlar aralarında birşeyler fısıldaşır.
İşte o an, karar anıdır.
Ya parasını tam ödeyip sıradan müşteri gibi ürünü alacaksın, ya da vazgeçtim deyip mekandan uzaklaşacaksın...
-
Gloria Jeans'e gittiğimde Hopi kampanyasında sorun yaşamadım. Mağaza bazlı değişkenlik gösterebilir tabi fakat ben sorun yaşamadım :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kasada olmuyor dıyececkler sonra sıra vs. derken parayla almak zorunda kalacaksınız yani bu tür yerlerde öyle oluyor genelde |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X