< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse 1.199,02 TL (2. sayfa)
-
-
sorma ya ben bozdum aleti. öğlen erken geldim biraz dedim bu böyle olmadı adamlar receiver diye o kutu içinden bi aparat çıkıyor ya onu gösteriyorlar dedim type-c'den c'ye kablo var takalım bununla çalışsın ya uzatma için bu ya da daha mı güçlü çekiyor nedir? normal 2.4 receiverleri gibi küçük parçayı da takınca çalışıyor zaten dün ben kurdum bıraktım o sistemi sürekli kullanmıyorum. görmedi uzatma kablosuyla sonra kendi kablosu ile denedim gördü. dedim arkadaş o zaman iki kablo verin kendi kablosuyla çalışıyorsa? sonra type-c'den düz usb'ye mi acaba diye aparat buldum çalıştı aleti de kabloyla bağladım o da tamam pair dedim gitti alet kabloyu sökünce çalışmıyor win10 bi de biraz daha dandik win11'e göre dedim win11 amd sisteme getirdim takıyorum yok çalışmıyor. dedim yerim akşama kalsın şimdi senin mesajı görünce gittim yaptım ama nasıl yaptım bilmem yine aynı şeyleri yaptım aslında.
şöyle bir aparat ya da type-c'den normale uzatma kablosu varsa o icada takabilirsin receiveri.
programındaki sayfa görmeyecek.
halbuki mouse kablo ile bağlı ve receiver de o aparatla bağlı resmi aldığımda. model o 2 değil bu alet ondan olabilir. demişler ki klasik utility deneyin şu adresten. kurmuyorsun bu bir exe
www.gloriousgaming.comGlorious Pairing Utility - Glorious Gaminghttps://www.gloriousgaming.com/pages/glorious-pairing-utilitybununla açıyoruz bak bu görüyor.
pair diyorsun başarılı diyor söktüm kabloyu oldu bu sefer dedim oynamayacam ben bunu bir daha.
ayarını dediğim gibi dün bakmadım pek ama lift off dediği ayar hani mouse ağır olur biçimsiz olur hafif yerden kesersin bazen onun ayarı. bu alet hafif ele oturan ve fena kaygan olunca havaya kaldırmazsın zaten düşük olsun. öteki ayar çift tıklama hızı sanırım onu oynamadım güzel tıklama hızı.
ışık olayı da güzel ikinci ışık düzeni klavye ile aynı ama ben kapattım ışığını gerek yok gitsin biraz şarjı ama dün o kadar az kullandım %13 14 falan azaldı ışık olmamasına rağmen ama jet hızında doluyor. bu kadar hafif bir aletten uzun pil performansı beklemiyordum zaten. çabuk boşalan ve dolan bir pili var kısacası. amd sistemdeki asus impact dediğim daha küçük ama ağır bir alet çok uzun gidiyor buna göre ama tabi pilli aletlerle yarışamaz şarj olanlar. g305 var mesela bitmiyor resmen ama o da hafif pilsizken tabi ama aynı rahatlık yok hele elin büyükse hiç olmuyor oyunda. şimdi evdeki mouse'ları arasam çıkarsam bi 20 tane çıkar herhalde toplu falan böyle 20 25 senelik kapalı balonu sağı solu deşsem yani düşün o kadar sorunlu eller hulk mübarek ama bu konudaki aleti sevdim ben şu dandik fortnite bu makineye insin silmiştim versus yapacam intel sistemde konudaki aletle de oynayıp ama yarın çünkü ben yaşlı bir adamım. xtx aldı bir arkadaş sadece bu oyunda çöküyormuş illa dedi bi kur bak oyundan mı karttan mı diye 84gb kitledi 74 olmuş 2 saatte. mouse çok farkediyor bu oyunda yani çok denedim viper mini en son hoşuma gitmişti işte bu onun kablosuzu ve büyük. yarın eklerim oyunda nasıl diye?
-
cmt denedim fortnite gayet güzel oynanıyor yani mouse hafif ve basilisk gibi acayip bir şekli olmadığı için tutacam diye uğraşmayıp daha rahat kayıyor ama tabi elinize göre değişir. sistemde viper mini de takılı o da kolay hareket eden bir icat ama onun kablosuzu varsa kesin çok pahalıdır.
şu tıklama hızı diyordun ya debounce time onu biraz oynayabilirsin çift tıklatma jeton geç düşüyor. sanırım düşüreceksin o ayarı biraz.
şarj konusunda da ilk başta ışıklı kullanıp %13 azalınca çabuk bitiyor demiştim ama cmt günü ışıksız denedim gayet az kullanıyor yani bu şekilde baya gider. zaten çok hızlı doluyor.
özetle tekrar kampanya yaparsa bir yer büyük eli olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X