Şimdi Ara

Gloves of Worship Farmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar shrine sürelerini 10 dakikaya çıkaran bu itemi biliyordur herkes. benim gibi solo oynamaktan hoşlanan arkadaşlar varsa t3 ya da t4 farm a2 -bounty farm yapabilirz bu item için. tek başıma yavaş oluyor haliyle bi de sıkılıyorum.

id : ketumx#2579

• T2 Split Run atarsan daha efektif farmlayabilirsin. Bounty communityleri var onlardan birine girip grup bulabilirsin kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

T2 Split Run atarsan daha efektif farmlayabilirsin. Bounty communityleri var onlardan birine girip grup bulabilirsin kendine.

a2 yapan ile karşılaşmadım henüz o communitylerde
  • Kardes bende lust ve o glovesi arıyorum 2side a2dr sanırım. Birlikte yapabiliriz. Ben nezamn bounty girsem herkez a1yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold ve fragment kasiyorum ben de.. eldiven cabasi olur..
    ancak t1 daha hizli olur kanaatindeyim.. eklersen 4 kisilik bir grupla hizlica farmlayabiliriz..

serhany#2348
  • Beni de ekleyebilirsin. ekledikten sonra gloves of worship için eklediğini söylersen sevinirim. Split Farma karşıyım beraber T2 - T3 oynayacaksak olabilir.
  • Eskiden işe yarandığına inanılırdı, çünkü 10 dk kısa bir süre sayılmaz. Sonra T6 farmlamak kolaylaşınca çok da rağbet görmemeye başladı. Gene de ben de Split T2-4 arasında gelebilirim. Rift it Forward için key lazım bana özellikle Bonuslu günlerinde beni de ekleyin :)
  • Bütün shrine lar da işe yaramıyor yalnız haberiniz olsun.
  • Ekleyin benide beyler . Zamanım olduğunda oynarız.

NZM#2547
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Bütün shrine lar da işe yaramıyor yalnız haberiniz olsun.

Şimdi baktım öyleymiş... Pylon'lar ile çalışmıyor (%400 damage, hızlı koşma vs.)... Biraz yıkıldım ama olsun yine de denemekte fayda var...
  • valla güzel item aslında :) lanet thunderfury'yi düşüremedim gitti bende.. random drop ama belli bir noktada düşmesi gerek yahu, var mı bilen farmlayabileceğim bir yerler..
  • quote:

hayallerimi yıktın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

valla güzel item aslında :) lanet thunderfury'yi düşüremedim gitti bende.. random drop ama belli bir noktada düşmesi gerek yahu, var mı bilen farmlayabileceğim bir yerler..

bounty cache'lerinden çıkan itemlar hariç hiçbir item'ın farmlanacağı bi yer yoktur. Bu bilgi diablo ile ilgili yanlış bilgilerin en başında gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Mayıs 2014; 10:14:13 >
  • quote:

Bütün shrine'larda işe yarıyor... Pylon'lar Shrine olmadığı için onlar da yaramıyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Bütün shrine'larda işe yarıyor... Pylon'lar Shrine olmadığı için onlar da yaramıyor tabi

benim bundan haberim yoktu. gerçi oyuna da 1 ay oldu başlayalı ama yine de bilmem lazımdı :( hayalimde %400 light atack ile koşmak vardı. bana da saçma gliyordu zaten böyle bişey olamaz diyordum ki hakkaten olamazmış :)
  • bu itemin güzel yanı bence(ben öyle kullanıyorum)item kasarken özellikle cain setin% 50 bonusu varken magical gold shrine ı alınca bounty famlarken acayip royal graunder düşürme ve leg.düşerme oranı artıyor.(2 gün önce yaklaşık 6 saatte 5 royal ring 2 gloves of whorship attı,leg ler cabası...
    bir de cooldown nınız yüksekse.özellikle wizardda arckhon blackhole 2 lisini kullanırkemn cooldown shrine alınac 10 dk en fazla 10 sn. arayla archon olmak bayağı iyi oluyor.yaklaşık herhalde(ben cooldown %46 felan)%55-60 arası olursa ara vermeden devam edile bilir galiba.birde wrym set varsa tadından yenilmez
    bence bu itemi nasıl kullandığınız önemli...
    benim kullanma şeklim bunlar ya yüksek cooldown da yada item farmlamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

bir de cooldown nınız yüksekse.özellikle wizardda arckhon blackhole 2 lisini kullanırkemn cooldown shrine alınac 10 dk en fazla 10 sn. arayla archon olmak bayağı iyi oluyor.yaklaşık herhalde(ben cooldown %46 felan)%55-60 arası olursa ara vermeden devam edile bilir galiba.birde wrym set varsa tadından yenilmez
    bence bu itemi nasıl kullandığınız önemli...
    benim kullanma şeklim bunlar ya yüksek cooldown da yada item farmlamada

aynen öyle cooldown 10 dakika olunca 100de46.66 civarı bizim + 100de25 şirinden ekspozif palm mı ne cacıksa adı + blek hole + dondurma bayır aşşağı freni patlamış kamyon gibi akıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.