Şimdi Ara

GLOVO (Yemek, Market, Kurye vs.) İstanbul'da Sınırlı Bölgelerde (10TL, 15 TL, 20TL İndirim) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
21
Favori
44.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahte numara sebebiyle sizden banlanan olmadı mı hiç ya ? Bir hesabımda 200 Tl param kaldı harcayamadım
  • TheHeroZeus T kullanıcısına yanıt
    Ben kendi ana hesabımda biriktirdim davet kodlarını. Diğer hesaplar tek kullanımlıktı bilmiyorum.
    Kendi hesabımdaki bakiyeyi de sıfırladım sorunsuz.
    Hesabım hala aktif.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakandemirsoy kullanıcısına yanıt
    Aynı yöntemi yaptım. Ana hesabım onla giriş yaptığım telefon vb herşey banlandı. Telefona yeniden rom yüklemek zorunda kaldım. Ana hesapta para kaldıysa hemen boşalt :)
    Yeni üyeliklerde mutlaka farklı kart, farklı telefon numarası mı yazmak icap ediyor?
  • kod var mı gençler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEYIFLI5

• euluocak kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Bugrabal B kullanıcısına yanıt
    Acikmistim, hamburger soyledim tesekkurler hocam

• İki haftadır referansıyla üye olup siparişi geçtim ,vadettiği 10 tl ücreti hala yatırmadı .son derece sorumsuz biridir ,bulaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperestgen -- 7 Kasım 2018; 15:39:54 >
  • arkadaş yeni veya eski avantaja ilk siparişe bi indirim vs varmı karaköyden kullanacağım aksiyon varsa haber edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmetsonmezz

arkadaş yeni veya eski avantaja ilk siparişe bi indirim vs varmı karaköyden kullanacağım aksiyon varsa haber edin lütfen
    MCD15 - Sadece ilk siparişte geçerli minimum 20 TL'de 15 TL indirim sağlar. (Sadece MCDonalds siparişlerinde geçerlidir.)
    MERHABA10 - Sadece ilk siparişte minimum 30 TL'de 10 TL indirim sağlar.
    GLOVO10 - 10 TL Teslimat ücreti bakiyesi sağlar. Market alışverişi ve kurye hizmetinde bu indirimi kullanabilirsiniz. Ancak bunu kullanmadan önce yukarıdaki kodları kullanın, kullanırsanız yukarıdaki promosyon kodlarını kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 18 Kasım 2018; 1:53:17 >
  • OziiX kullanıcısına yanıt
    Ne girersem gireyim bu indirim kodunu daha önce kullandınız yazıyor hocam. Ne yapmam lazım farklı numara ile mi deneyim? Hiç sipariş vermedim hesapla ama 1 yıldır açık

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmetsonmezz

Ne girersem gireyim bu indirim kodunu daha önce kullandınız yazıyor hocam. Ne yapmam lazım farklı numara ile mi deneyim? Hiç sipariş vermedim hesapla ama 1 yıldır açık
    Müşteri Hizmetlerine mail atmayı denediniz mi? Hesabınıza kullandığınız herhangi bir kredi kartı eklemediyseniz yeni bir hesap açarak deneyebilirsiniz.
  • Az önce MARKET15 kodu bildirimi geldi uygulamadan, fakat eklemeye çalışınca bu kod geçerli değil diyor

Malesef aynı durum bende de oldu. İlk siparişe mahsus olabilir mi?
  • euluocak kullanıcısına yanıt
    Sıfır hesapta deneyelim bir de

Sıfır hesapta deneyince oldu.
  • MERHABA10, GLOVO10, MCD10 gibi kodları kullandıktan sonra üstüne bir de üye referans kodu girebiliyor muyuz? Yoksa en baştan bu konuda bir tercih mi yapmamız gerekiyor?
  • Mağazadan teslim alma şansımız var mı
  • Yok , isterseniz siparis verilen yere gidip, kuryeden elden alirsiniz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.