o bikere _GuySmiley_ değil GuySmiley ayrıca GuySmilet orc tur human olarak gezmez
yaww amma abarttınız gm işte adı guysmiley resimdede gordugunuz gibi adam HUMAN(düşman yani) orc diyen arkadas gözlerini 4 acta bak
adam mage 18000 canı var bunu bu forumda onlarca kez soyledim ben adama kohack ile baktıgımda elinde o itemler yokdu o yuzden elindeki itemlerin ne oldugu konusunda bir fikrim yok daha once goren varmı oyle item varsa yazsın
Len gidin len yok kekuri vermismis peh
demin ares sereverinde _BiFF_ cz de terör estirdi :)
adam 1 vuruşta 25 tane morad devirdi. hızını alamadı bidaha koydu 17 tanbe... ondan sonra orclara bişeler dedi, morad şeklinde dönüştü. (önceden shelli bi karus rogueydi) townu 2 kere komple yatırdı birinde 28 kişşi yattı diğerini hatırlamyorm. benide indirdi 50*2 100 np mi yedi hibne :D
milletim gm si item saçıyo bizimki np transferi yapıo :D ondan sonra15,20 kekurikakuke çkardı orc townda. sonra gaza gelip moradonda boss event yaptı :D tabi ben dc oldum :P
la yuh artık adam türkmüş konşmaya gerekyok bende Xde oynuyorum gm le karşılaştım yani GuySmiley le adam türk felan değil bazı muhabbeti oldu bizim arkadaşla yabancıymış adam
quote:
Orjinalden alıntı: NetKing
quote:
Orjinalden alıntı: efege
o bikere _GuySmiley_ değil GuySmiley ayrıca GuySmilet orc tur human olarak gezmez
yaww amma abarttınız gm işte adı guysmiley resimdede gordugunuz gibi adam HUMAN(düşman yani) orc diyen arkadas gözlerini 4 acta bak
adam mage 18000 canı var bunu bu forumda onlarca kez soyledim ben adama kohack ile baktıgımda elinde o itemler yokdu o yuzden elindeki itemlerin ne oldugu konusunda bir fikrim yok daha once goren varmı oyle item varsa yazsın
anaaaaaa burası xıgenon deil mi way be :) Harbiden GuySmiley diye pm attığında pm acılıyodu! :)
Benim merak ettiğim kasadaki parası ; 1. gb olark mı verdi sana onları yoksa nakit mi.. 2. eğer gb verdiyse ok. 3. eğer nakit verdiyse yalan.. çünkü kasaya nakit para 2milyar koabilirsin 2 milyarda üstünde durabilir! 4. evet Gmler turkçe konuşabiliyorlar. bunun sebebi turk arkadaşları olmaları tercume ettiriyolar. 5. _GuySmiley_ adı yanlış Guysmiley dir. orc değil humandır ama genelde hangi charı olduğu belli değildir. dikat ederseniz resimdede mage ama elinde 3 renk yanan itemler var ki bunlara warior itemleri. Bunlar çok özel itemlerdir bunlara gm ler ve adminler takabilir.
ya sie git warrior itemi fln deil forgotten temple itemi ron'S staff bütün magelerde alır eline
ksc knightın kendi ile gelen görüntü yakalama programı knightın kurulu oldugu yere bakın ksc wiever diye olacak
kapatın aq şu konuyu sacma salak konular acmayın sizin yuzunuzden yine banlancam yaaa bi deli taş atıyor 40 akıllı yok taş ne renk kac gram atarken sn de kac metre gitti bilmem ne taşın atom agırlıgı ne gibi sorular soruyor bırakın bu sacmalıkları
madem kekuri çıkmış kekuriyi göster onuda gösterdin bide parayı göster
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme