Bildirim
GM 5 plus a kilif takilmali mi(sicaklik)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet arkadaslar yardimci olabilecek var mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Up
Valla yaklasik 2 aydir filan kilifla kullaniyorum cok asiri bi isinma olmuyor. Wifi whatsapp face insta hepsini kullandigimda bile olmuyor sadece oyun oynarken isinma oluyor ki bunun nedeni de kilif degil bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonun ısınma problemi geçen güncellemelerden birinde baya çözüldü. eğer gerçekten çok fazla ısınmıyorsa kılıf kullanmanda sakınca yok. -
Telefonu fabrikanayarlarina aldiniz mi yoksa sadece guncellemeleri mi yaptiniz.ben gincelllemeleri yaprptim fark oldu gercekten.kullananlar yorumlarda fabrika ayarlarina geri don diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollerB -- 27 Temmuz 2016; 7:47:51 >
Peki bu kirilmaz cam ya da ekrana sadece jelatin takma hakkinda ne dusunuhorsunuz cogu ekrani kapatamamasindan dolayi sikayetci siz kullaniyor musunuz
telefonu kutusundan çıkardığım şekilde kullanıyorum zaten son sürüm güncellemeler yüklü geldi. aldığımda kırılmaz ekran taktırmıştım sonra çıkardım hem kötü duruyordu hemde ekranı tam kapatmıyordu. o şekilde. -
Sagolun hocam tesekkurler
Ekran gorilla glass 4 fakan bu çizilmez anlamına gelmyorki çizilme sorununu yaşayan birçok kullanıcı var. Özellikle bozuk para anahtarlık gibi nesnelerle birliktecebinizekoayrsanız bu kacınılmz.
Ekranı tamamen kapatan ekran koruyucu ttec tarafından cıkkarılmıs durumda -
Hangi sitede satiliyor hocam linki var mi. biraz baktimda sanki tam kaplamayanlari gosteriyor
-
Sagolun tesekkurler
Hocam birsey dicem her telefon icin var mi yoksa belli telefon icin mi var yoksa 1 telefln icin mi cok istiyorumda eski telefonum anahtardan dolayi cizildi cok uzuldum hemde yeniydi ozaman 1 haftalikti yeni telefonumun cizilmesini istemiyorum titizimdir dikkatliyimdir ama oluyo iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonunuzun markası ne -
GM5PLUS-LG G4-IPHONE4-IPHONE6S hepsine alicam aileme cok gerekli de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X