Şimdi Ara

gm 5 plus kamera açısı çok dar ve kötü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video açısı çok ama çok dar. eski telefonum gmd ile yan yana koyunca gmd 5 katı fark atıyor resmen. bir de fotoğraf-video çekiminde kameranın kalitesi gmd den bile kötü. bunun programla alakası var mıdır stok google programını kullanıyorum

• CameraMX var genel bunu kullanıyor.
  • Afaki konuşmamak lazım aynı yerden aynı açıdan gm5 ve discovery fotoları söylediğinizin netşekilde tam tersi bir durum var ortada...

1 resim discovery 2. resim gm5 ... 15. kat pencere den cekim... otomatik ayarlar

gm 5 plus kamera açısı çok dar ve kötü! gm 5 plus kamera açısı çok dar ve kötü!

1 resim discovery 2. resim gm 5 aynı mesafe foto yu eşitlemek için aynı mesafeden sandalye nin alt ucu alt çerçeveye sağ tablo kenarlıkları sağ kenara gelecek şekilde çekildi.

gm 5 plus kamera açısı çok dar ve kötü! gm 5 plus kamera açısı çok dar ve kötü!

• O kadar da değil iki telefonuda uzun süre kullandım foto ve video kıyaslanmaz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

O kadar da değil iki telefonuda uzun süre kullandım foto ve video kıyaslanmaz bile

aynen gmd daha iyi
  • Yeni telefon al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Yeni telefon al.

komik şey seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

O kadar da değil iki telefonuda uzun süre kullandım foto ve video kıyaslanmaz bile

aynen gmd daha iyi

Seni kandırmışlar bozuk teli satmışlar ondan iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmışsınız yukarda ki arkadaş açılarını çekip koymuş kanıtlamış sizde çekip koyun görelim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.