Şimdi Ara

GM 5 Plus Kulaklık Giriş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal gm kulaklığı dışında kulaklık takınca kendi kendine şarkı değiştirme ve google asistanı açıyor. Servise üç kere yollamama rağmen orijinal kulaklıkla kullanın çünkü kulaklık girişimiz farklı diyorlar. Çok saçma değil mi?

• Evet doğru GM 5 Plus da farklı tipte bir giriş var, ana konuya bakarsanız bunun çözümü vardı veya bilen arkadaşlar buraya yazacaktır. ( Ama ne hikmetse ki ben bir sürü farklı kulaklık taktım böyle sorunlar çıkmadı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4-5 kulaklıkla denedim ama hepsi aynı sorunu yarattı. Şanslıymışsınız gerçekten
  • Armadon kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/2uieCwqp-DU
    Bu video sana yardımcı olacaktır bakmamı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam

• Gmin kendi kulakligini satma stratejisi bu

• Profilo AVM ye gittiğimde savunmaları şu şekilde oldu 'nasıl iphone da farklıysa ve sadece kendi kulaklığınızı kullanıyorsanız bu cihazda da öyle.' Yani kronik sorunlu olduğunu hala kabul ettiremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Armadon kullanıcısına yanıt
    kronık sorun degıl bıelrek farklı yapmılar bunun gırısı bıraz farklı standartlardan ve bu gırıs pıyasadakı telefonların hıcbırınde yok neredeyse

https://tr.aliexpress.com/store/product/Ugreen-New-3-5mm-Earphone-Splitter-Audio-Cable-3-5-mm-Male-to-Female-Jack-Adapter/301635_32694274113.html?spm=a2g10.12010612.0.0.55490772VOXy88

bu cevırıcıyle kullanırsanız sorun olmaz diye bılıyorum

• Deneyeceğim sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.