Şimdi Ara

Gm 5 Plus şarj sorunu çözüldü ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
159.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ana konuyu takip edin, ben cihazı satalı çok oldu. Kronik sorunları devam ediyor mu bilmiyorum ama çözüldüğünüde pek sanmıyorum çünkü sorun donanımsal..
    Evlat olsa sevilmez gm5+
  • Bu cihazdan alacaktım sırf taksit seçeneği var diye ama şu konuyu ve yazılanları görünce aklıma discovery 1 geldi vazgeçtim.. ne alalım o zaman
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    hiç düşünme bile.. mi5 al..
  • arkadaşlar bir yıldır kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum, bazı arkadaşlar sorunlara kendince çözümler üretmeye çalışmış ve bunlarıda paylaşmış aman boş işler bunlar eğer bütçe olarak çok kısıtlı değilseniz tercih etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı bilemem ama ben cihaza daha fazla tahammül edemeyip sattım..
  • dengesiz batarya tüketimi yüzünden sattım. Geceden sabaha herşey kapalıyken defalarca %30 a dayanan şarj kaybı yaşadım..
  • bu güncellemeden sonra bozdu telefon 2 aydan beri böyleydi

kendi bataryasını yedi kendisi napcaz bilmiyorum 2 dk instagrama giriyorum hemen kapanıyor
  • Arkadaşlar telefonda şarj problemi yaşıyorsanız yapmanız gereken şarj soketinin baglı bulunduğu devreyi yenisi ile degiştirin göreceksiniz şarj probleminizin düzelecektir. googleye yazın gm5 şarj soketi devresi 20tl fiyatı var.
  • Cihazı almayın arkadaşlar, sorunlu bir cihaz.
  • Arkadaşlar Türk Telekom dan uygun fiyatlı telefon alacağım. General Mobile 5 plus önerir misiniz ?

Huawei düşünüyordum ama aylık taksit fiyatları yüksek biraz.

• lucas10 kullanıcısına yanıt
    aklına bile getirme, başka cihaza yönel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

aklına bile getirme, başka cihaza yönel..

Biraz bütçeyi zorlayıp Huawei alacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.