Bildirim
GM 5 Plus satışa sunuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimsenin cevabı yok bari ben kendi araştırmalarımdan bahsedeyim. Turkcell'e sordum telefon henüz elimize ulaşmadı ama salı-çarbamba gibi satışa sunulur denildi. Ayrıca Turkcell bu cihaz için kampanyalarını standlarına yerleştirmiş bulunuyor.
Bimeks'e sorduğumda ise sanki farklı bir dünyadan imkansız bir cihazı sordum gibi tepki verdiler. Hiç vakit kaybetmeden Vatan Computer'a geçtim. En deneyimli elemanların da orada olduğunu belirtmek istiyorum. Cihazın henüz gelmediğini ancak üretici firmanın 21 Nisan'a kadar süre verdiğini söylediler. Yani en geç 21 Nisan'a kadar cihaz satışa öyle ya da böyle sunulacak.
Bir de şansımı Gold'da deneyeyim dedim (umudum yoktu ama belki diyerek) mağazaya giriş yaptım. Zaten Gold'un battığına dair bazı duyumlar almıştım. Ki içerideki ürün yelpazaesi de bunu destekler nitelikte oldu. Tam cihazı soracakken bir müşteri "şu teşhir ürünleri arasında yer alan İpad Mini oradaki fiyatlardan mı satılıyor" sorusunu sordu. Umursamaz tavırlarla elindeki telefonla ilgilenen satış temcilcisivari arkadaş ise "evet oradaki fiyatlardan satılıyor" dedi. Müşterinin zaten bunlar cihazın kapalı kutu fiyatları neden teşhire bu kadar para vereyim ki sorusu ve aldığı "elimizdeki ürünleri bitirmeye çalışıyoruz" cevabı benim GM 5 Plus sorusunu sormadan uzaklaşmama yetti de arttı bile.
Velhasıl kelam Nisan başında çıkacak cihaz, üçüncü haftaya kadar sarkıtıldı. Ben sadece şunu belirtmek istiyorum. Ekim Kasım aylarında ortalığı kasıp kavuran Meizu'yu da aylarca bekledim, hatta o kadar bekledim ki daha birkaç hafta öncesine kadar ümidim sürüyordu. Ancak tedarikçi firmanın yetersiz hamleleri ve üretici firmanın -büyümekten korkarak- piyasaya az ürün sürmesi nedeniyle hayallerim suya düştü. Şu an zaten cihazın bir üst modeli olan Pro 6 piyasaya sürüldü. Ulaşmak istediğim nokta, iyi bir ürün üretmek sadece iyi bir firma olmak için yeterli kalmıyor. Tüketici bir bakıma seçmen gibidir onu bir kez üzerseniz hayat boyu geri döndüremezsiniz. (Benim Samsung'a olan kızgınlığım sonrası tüm ürünlerinden soğuyup hayatımdan çıkardığım gibi.)
-
n11 de var. Bir yorum gelmiş güzel ve sorunsuz alışveriş için teşekkürler diye ama şuan elinde olduğundan mı siteye koymuşlar yoksa piyasada ilk satıcı olmak için mi bilemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X