Şimdi Ara

Gm 5 pluslar için nano ekran koruyucu ultra ince..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gm 5 pluslar için nano ekran koruyucu ultra ince..

General mobile GM 5 Plus telefonlarımız için uygun nano ekran koruyucu nihayet uygun fiyatlı olarak çıktı

diğer ekran koruyuculardan farkı inanılmaz ince olduğu için belli bile olmuyor, ve kenarlarda kalkma vs yaşanmıyor

diğer ekran koruyucular gibi kenarlarda boşluk vardır fakat fullbody olarak satılan ekran koruyucular gibi naylon değildir..

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Link varmı birde kalınlık vermişmi mm cinsinden... BEnde tttech lerduruyor hala takmadım:)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Allah sizi.. ta ne zaman aldınız hala duruyor mu :)))
    yok hocam net üzerinden satışı varmı bilmiyorum, ben bizzat kendim alıyorum toptancıdan.. ama kalınlığı çok iyi ben dün alıp uyguladım rahmetli telefona, akşamına sattım :) gerçekten takınca ekranda varlığı belli olmuyor..
    üzerinde zaten 1 ekran koruyucu vardı. Bir de servise gönderme durumu vardı telefonun. serviste cıkarırlar belki diye takmadım. pazartesi yollıcam servise gelsin ondan sonra takıcam bakalım. hayırlı olsun bu arada
    eyvallah saolasın, buda durmaz elimde, sürekli alıp satıyorum. s6 ya geçerim muhtemelen.. gm5 i bi daha değiştirmemek niyetiyle almıştım aslında ama dileklerle gerçekler uyuşmuyor bazen :)
    s6 ilede yapamassın şarj problemi var ondada
    s6 için bişey diyemem de a7 gerçekten iyi gidiyor. sabahtan beri hard reset sonrası kurulum, uygulama indirme ayarlar vs.. hala şarjım %50 de.. ekran kaliteside cabası.. ama bi bildirim ışığını çok görmüşler telefona :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.