Gm 5 pluslar için nano ekran koruyucu ultra ince..
General mobile GM 5 Plus telefonlarımız için uygun nano ekran koruyucu nihayet uygun fiyatlı olarak çıktı
diğer ekran koruyuculardan farkı inanılmaz ince olduğu için belli bile olmuyor, ve kenarlarda kalkma vs yaşanmıyor
diğer ekran koruyucular gibi kenarlarda boşluk vardır fakat fullbody olarak satılan ekran koruyucular gibi naylon değildir..
zaramnahyaZ
kullanıcısına yanıt
Link varmı birde kalınlık vermişmi mm cinsinden... BEnde tttech lerduruyor hala takmadım:)
oskurrr
kullanıcısına yanıt
Allah sizi.. ta ne zaman aldınız hala duruyor mu :))) yok hocam net üzerinden satışı varmı bilmiyorum, ben bizzat kendim alıyorum toptancıdan.. ama kalınlığı çok iyi ben dün alıp uyguladım rahmetli telefona, akşamına sattım :) gerçekten takınca ekranda varlığı belli olmuyor..
zaramnahyaZ
kullanıcısına yanıt
üzerinde zaten 1 ekran koruyucu vardı. Bir de servise gönderme durumu vardı telefonun. serviste cıkarırlar belki diye takmadım. pazartesi yollıcam servise gelsin ondan sonra takıcam bakalım. hayırlı olsun bu arada
oskurrr
kullanıcısına yanıt
eyvallah saolasın, buda durmaz elimde, sürekli alıp satıyorum. s6 ya geçerim muhtemelen.. gm5 i bi daha değiştirmemek niyetiyle almıştım aslında ama dileklerle gerçekler uyuşmuyor bazen :)
zaramnahyaZ
kullanıcısına yanıt
s6 ilede yapamassın şarj problemi var ondada
oskurrr
kullanıcısına yanıt
s6 için bişey diyemem de a7 gerçekten iyi gidiyor. sabahtan beri hard reset sonrası kurulum, uygulama indirme ayarlar vs.. hala şarjım %50 de.. ekran kaliteside cabası.. ama bi bildirim ışığını çok görmüşler telefona :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme