Şimdi Ara

GM-6500F Amfi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bütçeniz ne kadar? ayrıca subwoofer ı değiştirip düşük rms li bir model alın. amfi olarak da 5 kanallı amfi alın. ses gayet berrak bir şekilde gelir
  • hayır hocam 2 kanalı köprüleyince 180 rms veriyor. ch1+ch2 köprüsünden 180 rms oluşuyor yani
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe olarak 600 tl daha çıkabilirim güzel kaliteli bişey olucaksa değer :))

• jamara kullanıcısına yanıt
    Selaminaleykum .. Jamara ustad sirf sana ulasmak icin bu siteye bugun uye oldum :) epeydir ben donanim haberde senin ve diger arkadaslarin konularini okuyorum oto ses sistemleri hakkinda .. Woofer anfi hoparlor hep senin tavsiyene gore aldim .. Ama biseyde takildim... Bende paynir tsw 310 d4 kutu bas Var .. İki tanede oval paynir var .. Bide ben bunlara jameson usa 6004 1500 watt anfi almistim 1 hafta once sattim .. Simdi sattigim paranin ustune 150 lira ekleyip pioneer gm 6500 f anfi almayi dusunuyorum .. Benim ses sistemlerinden anlayan ]arkadasim yok akil alamiyorum kimseden.. Bende dusundum jamara ustam bana yardim eder benle ilgilenir .. Ben cok takintiliyim.. Jameson 505 mi paynir 6500f mi karar veremedim .. Senin bilgin var bana yardimci olursan cok sevinirim ustam .. Tesekkur ederim simdiden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.