Şimdi Ara

Gm 9 pro 1529tl+kargo+50tlmaxipuan veya 3taksit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • f/p gibi arkadaşalr foto kalıtesı nasıl acaba?
  • Bu fiyata alınır arkadaşlar. Marka algısı ve rengi haricinde bu fiyat bandında rakibi yok şu anda.
    Atla deveyi karşılaştıran Bilinçli tüketici arkadaşa güzellememdir: Saydığın özellikleri yabancı markalar 3000+ fiyattan getiriyor neyden bahsediyorsun sen... Yerli diye gömecegim diye marka bırakmadınız. Sırf yerli olduğu için bile alınır bu fiyata. Bırakın şu yabancı seviciligi artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    Yerli? Sen de bunu yedin? Çinde fason üretim yaptırıp marka basmak ne zamandır yerli oluyor? Bu model için demiyorum ama gm yi gm yapan eski modellerin alayı başka markalı telefona logo basılması şeklinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Yerli? Sen de bunu yedin? Çinde fason üretim yaptırıp marka basmak ne zamandır yerli oluyor? Bu model için demiyorum ama gm yi gm yapan eski modellerin alayı başka markalı telefona logo basılması şeklinde :)
    Üretimi burda yaptırıyor dışarıda yaptırıyor. Sonuçta para burada kalıyor mu? Ben ona bakarım. Ona bakarsan toyota da yabancı walkswagen de. Toyota in burada fabrikası var diye benim için tercih sebebidir. Kötünün iyisi durumu yani. Fiyati da bu seviyedeyken yerli tercih sebebidir benim için. Senin için değildir o beni bağlamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

Üretimi burda yaptırıyor dışarıda yaptırıyor. Sonuçta para burada kalıyor mu? Ben ona bakarım. Ona bakarsan toyota da yabancı walkswagen de. Toyota in burada fabrikası var diye benim için tercih sebebidir. Kötünün iyisi durumu yani. Fiyati da bu seviyedeyken yerli tercih sebebidir benim için. Senin için değildir o beni bağlamaz...

Alıntıları Göster
    para burda kalkmıyor ki :) maliyet denen şey var, o her türlü dışarı gidiyor. maliyet üstü kısmı da adama kar kalıyor sana bana bi faydası yok yani.
    yerli malı algısıyla senin gibi düşünenleri yumuşak karnından vuruyorlar işte, vestel de millet yabancı almasın diye vergi koydurtmaya çalıştı zorla. ki başka markalarda 1000 lira olan telefonu 2000 liraya satabilsin diye.

gm de zamanında 2000 üstü fiyatla afedersin keriz silkelemeye çalıştı baktı olmayınca belki gitti fiyat kırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brzlyl ysf

Almayın aldırmayın nasıl olsa çekik gözlü üstün zekalı, über ahlaklı, iyilik meleği süper çalışkan ve dürüst namuslu dostlarımız bizim için üretiyorlar bizim tembel beyinsiz sahtekar soyguncu kendi halkını enayi yerine koyan firmaları niye kalkındıralım. ha yaparlar 8 GB Ram, 845 işlemci, huawei mate 20 pro ayarında kamera s9+ekran, koyarlar 800-1000 lira fiyat etiketi o zaman alınır.1500 nedir abicim 500 lira etmeyecek çöpe. Daha kaliteli daha ucuz telefon almak için iPhone, huawei, samsung, xiaomi, vs. telefon ve teknoloji firmalarına destek tam destek. Akıllı sorgulayan bilinçli olmak bunu gerektirir
    Abartmayın rekabet çok yüksek bir sürü marka bir sürü model var piyasada her marka rekabetten düşük karlarla satmaya başladı
    dışardan gelen işlemci vs gibi parçalar var fabrika yatırımı var çalışanı var kdvsi var 2 sene garantisi var vs vs kolay iş değil bunlar.
    Endüstride en ufak şeyler bile ne kadar emek istiyor bi görseniz.
    Yerli diye ölü fiyat beklemeyin 1500 ederi fiyat bu paraya alacağın telefon 3 aşa 5 yukarı aynı özellikte mi 8 lite olur mi a2 olur vs vs hangisi uyuyosa onu alırsın hepsi aynı ayarda birinin x si diğerinin y si daha iyi
    Ölü çöp gibi tabirleri sevmiyorum kolaysa siz bana daha iyisini yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerli tartışması gereksiz , tartışılması gereken nokta General mobile firmasının rezalet , sözünde durmayan , açgözlü bir firma olmasıdır , millet android one diye aldı güncellemeler diğer android one olmayan cihazlardan aylar sonra geldi. Soket problemlerine girmiyorum bile.

Ama kronik bir sorunu yoksa bu fiyata gercekten iyi bir cihaz , benim bildiğim 1500 fiyat aralıgında amoled ekranlı başka cihaz yok.

Ek olarak cok iyi bir batarya , dxomarkdan 90 puan alan bir kamera , hafıza kartı girişi. Birde Nfc olsaymıs efsane olurdu.

Şu an 1500 tl ye cihaz alacak olsam kesinlikle bunu tercih ederdim
  • Gm 9 pro lar burada üretiliyor bildiğim kadarıyla hatta üretim fabrikası ile ilgili video vardı donanımhaber de.

• cono01 kullanıcısına yanıt
    Sizi metni dikkatli okumaya davet ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Brzlyl ysf

Sizi metni dikkatli okumaya davet ediyorum
    Tebrik ederim. Tamamen yanlış anladık. Ne güzel de yazmışsınız oysaki. Kendime çok kızdım, bu tarz alaycı cümleleri çok net götürdüm önceleri...

• GM ELite 32gb ilk çıktığında almıştım...O zaman DH de de bolca reklamı dönüyor, videolar çekiliyor, övülüyor övülüyordu...Lollipop güncellemesi alacak vs işte...Gel gelelim lollipop güncellemesi almadı...Bu yaz telefon çok sık kendi kendine kapanıp açılmaya ve pili birkaç saati çıkarmamaya başladı...Pil değişimi için servise verdim, kapanıp açılma sorununda yazdım...Aradılar anakart değişmesi lazım dediler, pil ile beraber 300tl civarı idi galiba, oany verdim...Birkaç gün sonra telefon geldi...Gelir gelmez birkaç uygulamamı kurmak istedim, bu sürümle çalışmıyor ibaresini gördüm...Aaaa ne göreyim cihazım giderken 4.4.2 iken dönüşte 4.2.2 olmuş...Elalemin cihazları update alırken benimki downgrade yemiş...Güncelleme yapayım dedim ağ problemi diyor yapılmıyor, pc yardımı ile güncellemeyle ben uğraşmak istemedim...Bir hafta sonrada kapanıp açılma problemi geri geldi...Cihazı satarken lollipop güncellemesi sözü veren firma onu vermeyi bırakın olan güncellemeyi de geri alıyor...

Diyeceğim, bu GM ye bulaşmayın...Bırakın ithal ve uluslararası olsun...

• 2. Eli düşmedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.