Şimdi Ara

GM'den selamlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu seferde Jangan Cave girişinde yakaladık noobumuzu
    Adamlar alıştı bizeDH'ye selam alamasamda 40_HaRaMi guildimize yine selamlarını yolladı,guilde gelmek istediğini söyledi ama noobları almıyoruz diye yok dedik
     GM'den selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 6 Nisan 2010; 13:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Kıskanma Accurded guildine selam vermiyor diye,şimdi hırs yapıp konuyuda kitler
  • Cannot find [[GM]]pm kabul etmedimi
  • Normal boşluk koyunca etmiyor
    Ama oraya boşluğu koymayı bilirsen eder
  • :D heheh 40_Haramileri turnuvada accık yücelttik :D saitan bizde en yüksek dmg bizde :D millet ayağa kalkıp vay anasını kim bunlar die dolastı :D
  • Gm guild ismi falan yazamıyor yetkisi yok diye biliyorum.Şöyle ki:Malazgirte gelen Türk gmye ne takım isimleri ne selam yollamalar söylendi ama böyle yetkim yok yazdı.Muhabbet ediyor havadan sudan ama guilde selam yollamıyor.Bence 40_HaRaMi diye bir char açıp gm ye selam verdiniz o da size selam vermek istedi böylece guild adına gösterdinizVeya haklısınız bize gelen Gm fazla sallıyorda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

Gm guild ismi falan yazamıyor yetkisi yok diye biliyorum.Şöyle ki:Malazgirte gelen Türk gmye ne takım isimleri ne selam yollamalar söylendi ama böyle yetkim yok yazdı.Muhabbet ediyor havadan sudan ama guilde selam yollamıyor.Bence 40_HaRaMi diye bir char açıp gm ye selam verdiniz o da size selam vermek istedi böylece guild adına gösterdinizVeya haklısınız bize gelen Gm fazla sallıyorda olabilir

Yok char felan açmadık,isteyen Apollo'ya girip o nickte char alınıpğ alınmadığına bakabilir

• Apolloda 1 gm var, her gün konusuyor oyuncular ile :)
  • o gm neptuneye gelse serveri boşaltır banlayarak gm ye kişiye kuruluşa küfreden globalden geçilmio çogu zaman
  • Bende koysam mı ?
  • quote:

Apolloda 1 gm var, her gün konusuyor oyuncular ile :)

Bu GM değil,herkesle konuşan,Livain konuşuyor genelde,sende çok uğraştın ama olmadı
  • kimseye hakaret etmiyorum kardeşim kendi zekaam ile takılıyorum çok şükür bunların sen ve benim accık ucundan ilhan abiye dokundurduğum şakalardan başka bişey değiller :D biliyosun sözüm senden başka kimseye değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Apolloda 1 gm var, her gün konusuyor oyuncular ile :)

Bu GM değil,herkesle konuşan,Livain konuşuyor genelde,sende çok uğraştın ama olmadı

Çok uğraştın dediğin, 3 global olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

kimseye hakaret etmiyorum kardeşim kendi zekaam ile takılıyorum çok şükür bunların sen ve benim accık ucundan ilhan abiye dokundurduğum şakalardan başka bişey değiller :D biliyosun sözüm senden başka kimseye değil :D

Serdar ptden banladım seni

• quote:

kimseye hakaret etmiyorum kardeşim kendi zekaam ile takılıyorum çok şükür bunların sen ve benim accık ucundan ilhan abiye dokundurduğum şakalardan başka bişey değiller :D biliyosun sözüm senden başka kimseye değil :D

Bizde yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoLite

quote:

Bizde yedik

afiyet olsun ozman :D senin içinde aynı şeler geçerli :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.