Şimdi Ara

GM Discovery 16GB fiyat danışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General Mobile Discovery 16GB almayı düşünüyorum ama büyük mağazalarda fiyatlar biraz yüksek internette 100 150 tl daha ucuzu var ama güvenilirmi bilmiyorum, güvenilir bildiğiniz General Mobile Discovery 16GB satan site varmı?

şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

General Mobile Discovery 16GB almayı düşünüyorum ama büyük mağazalarda fiyatlar biraz yüksek internette 100 150 tl daha ucuzu var ama güvenilirmi bilmiyorum, güvenilir bildiğiniz General Mobile Discovery 16GB satan site varmı?

şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

Ben N11 den almıştım. 2 günde elime ulaşmıştı. 30 TL indirim de vermişti N11, 570 e almıştım 4GB ı :D~

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6 ay önce en düşük fiyatı veren bizdeuygun.com dan aldım. Hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar.
  • konuya şöyle bir yön vermek istiyorum GM discovery mi Piranha Zen mi kararsız kaldım siz ne düşünürsünüz? fiyatları birbirine yakın ancak piranha daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

konuya şöyle bir yön vermek istiyorum GM discovery mi Piranha Zen mi kararsız kaldım siz ne düşünürsünüz? fiyatları birbirine yakın ancak piranha daha ucuz

gmd daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akakçe arama motorunda listelenmeyen firmalardan almayın, ilave olarak vatan, bimeks, mediamarkt , hepsiburada güvenilirdir, abuk sabuk yerlerden alıp dolandırılmayın, çok kişi dolandırıldı araştırmadan aldığı için.
    şu listedeki tüm firmalar güvenilirdir.
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-general-mobile-discovery-16gb-fiyati,1526238.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.