Şimdi Ara

GM Discovery 2 Alcatel Onetouch çakması mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GMD2'nin Sistem Güncellemelleri (depolama) ekranındaki Yardım bölümüne girince ONETOUCH diyor. resmen alcatel mi ne?
    Resmini çektim bakın isterseniz.
     GM Discovery 2 Alcatel Onetouch çakması mı?

• HelvetiKa H kullanıcısına yanıt
    evet alcatelin ürettiği telefon tek farkı alcatel yerine general mobile yazması
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

evet alcatelin ürettiği telefon tek farkı alcatel yerine general mobile yazması

+1

kapaga markayı basıp satılan bır cıhazdır gmd telefonları.
  • Aynen alcatel tonunu kurdum dün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    sadece bir şey sormak istiyorum, bildiğin tüm telefon üretilerini, bilmiyorsanda, googlede listele, kendi telefonunu işlemcisine kadar yapan kaç firma var, ve bu firmalar, toplam telefon firmaların % kaçı ???

sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum ki... Tamam GM başka telefon markalarını alıp getiriyor ve satıyor. Varsa paran sende güzel telefonları getirirsin, senin için güzel olanları satarsın...

• kopya iş yapmışlar, onu da yarım yamalak yapmışlar.
  • fearmusa kullanıcısına yanıt
    Bu nasil bi fanboyluktur hocam. Bir htc veya sony veya samsung veya lg birbirinden alip isim mi basiyor. General mobile ismi sadece isim bu kadar . Oyle neyin kafasini yasiyorsun falan hocamizin yanlis birsey soyledigini gormedim ben acikcasi. Tartismaya hic gerek yok. Iyi forumlar

• Çakması falan değil bildiğin Alcatel one Touch idol x+ dir kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearmusa kullanıcısına yanıt
    Turkiyede bildigin telefon markalarini listele,googledan arastir.Sonra nlarla gmd nin servis noktalarina bak.

Bilinen markalari servisleri topla sonra birde gmdninkini bakalimbyuzde kac cikacak.

İste o aradaki farktan,gmdnin isinin sattiktan sonra vercegi hizmet,herseyin cinden getirtigi fason cihazlari satana kadar oldugunu goreceksin.

Dunyaya gerek yok Edirneden oteye kimsenin tanimayacagi firmalara parayi kaptirilirsa insan once kendini sorgulasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Çakması falan değil bildiğin Alcatel one Touch idol x+ dir kendisi.

Aynen
  • ya kardeşim ister fanboyluk ister paralı adamı diyin, isterseniz beğenmeyin. ben 10 20 lira biriktire biriktire ünv. bursumdan biriktirdim. ailemden 5 kuruş para almıyorum. Aldığım zaman 599 liraydı, 1 ağustos 2013 de elime geçti telefon.

3 kez garantiye gönderdim. ilkinde ekranda parlak nokta oluştu, 2 sinde mikrofon üstüne düşürdüm ve mikrofon patladı, 3. sünde ise ekranda sarı leke oluştu, çok aşırı ısıdan, telefondan 4 günde 150 GB den fazla dosya indirdim wi-fi spot ile. mobil data üstünden. 3 açıktı aşırı ısınmadan oluştu. Telefon defalarca düştü telefon kasası çatladı ve 60 dk servisinde onuda değiştirdiler. Parada almadılar.

GM kalitesini samsungla, HTC, LG ile karşılaştıramam. Ama karşılaştıracağım bir şey var, adamlar emekleme aşamasını koşarak geçtiler toparlanana kadar baya bir zaman geçti. Futbolda tecrübesi yok önce pişsin falan dersiniz. Adamlar Ciğ Ciğ girdi piyasaya, ne yapacaklarını bilemediler. Söz verdiler tutmadılar. Bu onların kalitesi. Çok geç geldi Kitkat doğrudur, bende bir çok konu açıp şikayetimi dile getirdim ama hem adamlara hemde buradaki amcam dayım yiğenim orada diyenlere...

Gelelim samsung falan. Adamlara bana dediki 2013 ekiminde, samsung galaxy tab 3 için kitkat güncellemesi başladı, çok yakın bir zamanda yayınlanacak, geldiği tarih 2014 kasım dı. Bunu GM dedi diye adamın ağzına eden edene. Geri cevap vermiyorlar, bu onların kalitesi, onları GM biz yaptık bizi sallamıyorlar.

Fakat olaylara, bir tarafınız ile bakmayın, her şeye kötüsü ile bakmayın, iyisi ilede bakmayın, mantık çerçevesinde bakın. Size o tarihlerde o fiyata kimse o özellikte bir fiyat sunmazdı, sunamaz dı. Çıktığında herkes dediki, garanti falan umrumda değil özelliklere bak abi. S3 gibi özellikleri var yarı fiyatı !!!! Şok Şok Şok Şok .... Çinden getireceğimize problem çıkacağına, al sana kötüde olsa bir garantisi var. Adamların garantisi normalde kötüydü ilk başlarda ama 60 dk da teslim nerde var ? ben bilmiyorum, varsa başka böyle bir hizmet lütfen benide bilgilendirin. Kusura bakmayın, ben yokluğu görmüş birisiyim aldım aldığıma da pişman olmadım. Ben beklediğim performansın kralını aldım o telefondan, bir s4 performansı bekleyip, alamayınca içine edip adamlara küfür etmedim.

GM aynını yapıyor, Operatörler aynısnı yapıyor, şu yapıyor bu yapıyor. Operatör telefonlarına laf ettiğini görmedim sen neyin kafasını yaşıyorsun, operatörlere veriyorsun teli 1 ay sonunda alıyorsun garantiden. Yok onlar suçlu olamaz, onlar operatör ya güvenilir falan...

Siz Gm ye laf yapıyorsunuz. Bu lafınıza bizim yurt müdürüne kantini şikayet ettik. Sucuk var ama markasını bile bilmiyoruz adını hiç duymamışız dedik. Hoca da dediki, Tarım ve köy işleri bandrolü var mı var, sağlık belgeleri var mı var, onaylı mı onaylı. Şu olmuş bu olmuş bir anlamı yok. Devlet onay vermiş, bize konuşmak düşmez, konuşsakda bir şey değişmez.

Yani Gm nin elinde her şeyi var, istediği markanın telefonu alır satar, bilgiliyim bilgiliyim diyip öteceğine, araştırıp almasaydın, aldın madem ötme tamam mı. Şikayetin var, herkesin şikayeti varda. Git adam topla adamların kapısını bas. Şimdi fazla ötme olur mu, bana laf sokmaya çalışmakla uğraşma, mantıklı konuş, mantıklı düşün. Yok hale uzatırsan, uzatıp da seviyene düşemem bro.... ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.