Merhaba arkadaşlar teamviewer programıyla discovery ekran görüntüsünü notebook pc ye aktarmak istiyorum.Pc ile teli programdan birbirine bağlıyorum ama teamviewer programının pc deki menüsünden ekran görüntüleri kısmına girip oradan istek ekran görüntüsüne tıklıyorum telefona bu şekilde bir yazı geliyor "lütfen bir ekran görüntüsü alın birçok cihazda volume down+ power off tuşlarına basın diyor ama ben defalarca denedim ses açma tuşu ve ekran kilitleme tuşuna bastım aynı şekilde ses kısma ve kilit tuşunada bastım hiçbir sonuç yok.Aslında çözebilsek güzel birşey telefondan oyun açın pc ye görüntü aktarsın falan ama işte bu konu hakkında bilgisi olan ya da çözebilecek olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler :) veletin teki s3 için bir anlatımda bulunmuş örnek linkhttp://www.youtube.com/watch?v=HpDO25ElhOM
aynen telefonun içeriğini görüyor ama telefonun ekran görüntüsünü ne pc ye ne smart televizyona aktaramadım :(
yokmu yardımcı olucak bir usta?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme