Şimdi Ara

GM Discovery Elite Hakkında Her Şey 'Özel Röportaj' (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.811
Cevap
39
Favori
194.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery Elite nin 4g modeli ne zaman çıkar tahmini bilen yazsın lütfen tahminde olur :D
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Çıkmaz.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    çıkacak dediler bende onu bekliyorum neye dayanarak çıkmaz diyorsunuz? @Guaire
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    İhtimal dahilinde çıkabilir, ama çok fazla bu konuya bel bağlanmaz.

Yanlış hatırlamıyorsam Elite'ten 2 hafta sonra çıkacaktı Elite Lite. Aylar oldu tık yok. MSM8974AC diye çıkacak demişlerdi. Sonra Qualcomm daha çıkarmadı onu dediler bu halde çıktı. Piyasada Snapdragon 801 dolu artık, hatta Snapdragon 805 çıkacak nerdeyse, ama güncellemediler.

İki haftada çıkacak dedikleri şey aylardır yok. Tabi Elite daha karlı. Arada 11-12$'lık bir maliyet farkı var, ama fiyatı 300TL oynuyor.
  • Millet bana Discovery elite almam için nedenler almam için nedenler söyleyin tarafsız olun lütfen.Nasılsa 4 g lisi çıkmıyor bari bunu alalım.
  • bu discovery 2 tam çıkış tarihini bilen yok şuan ucuz piyasada moto g iyi diyolar ama begenmedim discovery 2 bekliyom

• arkadaşlar bısey sormak ıstıyorum lütfen yardım.telın sarzdayken kapanma açılma sorun devam edıyor.
    bısey dıkkatımı cektı eger dusundugum gıbıyse hemen arızasını yazıp basta böyle oluyor sonrada açılıp kapanıyor sazdyaken dıcem
    ama yardımıza ıhtıyacım var çevremde kımse general mobıle elıte yok.sız telınızı kapalıyken sarza taktıgınzda mavı ekran açılıp dısocovery yazısı gelıyormu
    yoksa dırek sarz yuzdesımı geliyor. esımın normal dıscovery telınde sadece sarz yuzdesı geliyor mavı ekranda acılıyomus gıbı general yazısı çıkmıyor.ondna suphelendım.
    benımkınde dırek acılackamıs gıbı dısvoery yazısı geliyor ama açılmıyor tabıkı sonra sarz yuzdesını göstermeye başlıyor yanı sarjın dolmasını.bırı bunu deneyebılırmı benım ıcın.
  • Evet bendeki elitede seninki gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benımkı gıbı derken.sızdedemı açılıp kapanma sorunu var yoksa sarjla ılgılı mı benımkı gıbı.yani önce açılıp mavı ekran general mobıle yazıyor sarza takınca sonra sarj yüzdesi geliyor.
  • RESTART atma sorunu yok bende. Ama dediğin gibi cihaz kapalıyken şarja takıldığında önce mavi ekranlı yazı çıkıyor sonra şarj yüzdesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle telefonmu olur yaa 2 ci şarz aletinide yaktı.adaptör ısnıyordu zaten ve tel kendı kendıne açılıp kapannıyodu sarz ederken.sımdı 3 cuyude yaktı.yakınd apatlayıp evı yakacak dıye korkuyorum.
    sımdı servıse gonderıcem bakacaklar bunda bısey yok sarj yapıyo atacaklar yazılımı yollıcaklar.daha 1 ylık telefonla ugrastıgınamı yanarsın verdıgın parayamı sınırlerının gerılmesınemı.ugras dur sımdı sınoptan istanbula gıtsın gelsın sureklı.sansıma..
  • 1 HAFTA ÖNCE DİSCOVERY ELİT LİTE ALDIM HİÇ SORUNU YOK DENİLECEK KADAR AZ ŞARJ FAZLA GİTMİYOR BATARYA YETERSİZ BİRDE ASPHALT 8 OYNARKEN VEYA BAŞKA OYUNLARI OYNARKEN AŞIRI ISINIYOR AMA GRAFİKLERDEN BİR DÜŞÜŞ FELAN YAŞAMIYOR VEYA KASMA FELAN YOK SADECE ISINIYOR NEDENSE ANLAMADIM GİTTİ FORMDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİ VEREBİLİRLER Mİ LÜTFEN ?

• Elite kitkat ne zaman gelecek bilgisi olan var mı bide güncellemeyle radyo ekleme ihtimalleri var mı
  • telefonu almayı düşünüyorum.Şu an kalmamış ve sipariş ile getiriyorlar sanırım vodafone üzerinden.Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor. ?
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ancak Vatan'ın internet sitesinde verilen bilgilerde 4g olduğu yazılmış. Bildiğim kadarıyla bu telefonda 4g yoktu acaba siteye mi yanlış girilmiş bir yardımcı olabilir misiniz?

Link:http://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-discovery-elite-white-32gb.html#genel-bakis

Edit: Bir de Kitkat 4.4.2 yazılmış bu da yanlış değil mi? Vatan'dan böyle bir hata beklemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 30 Temmuz 2014; 2:24:28 >
  • 1 hafta bekleyin gmd 2 alın
  • ByHpTeaM kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı donanıma sahip Çin menşeili telefonları bir incele derim. O telefon kullanım halinde o bataryayla günü çıkaramaz; MT6589T fiyatına göre gayet iyi bir işlemciye ve ona keza görüntü işlem birimine sahip. Ancak sekiz çekirdekli olmasının dezavantajı olarak 2500 mAh bir batarya ile kullanımı pek olası değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 30 Temmuz 2014; 15:22:03 >
  • batarya hususunda haklı olabilirsiniz size katılıyorum
  • arkadaşlar discovery kullanıyorum.telefon değiştiricem ya elite alıcam ya da g2 ama burda pek olumlu şeyler görmüyorum açıkcası.siz ne önerirsiniz?
  • Dostum ben de aynı durumdayım şu an, S4'üm kırıldığı için yeni telefon alacağım ve g2 ile Elite arasında kaldım. Elite ile ilgili birçok inceleme ve kullanıcı görüşü okudum ve gördüğüm kadarıyla kronik olarak yazılımla ilgili problem var. Onun dışında donanım hatası ile karşılaşan birkaç arkadaş var ancak marka fanboyu olan kişiler bunu milletin gözüne sokmakta ısrar ediyor. Aynı durum ben Monster Notebook alırken de olmuştu, Lenovo fanboyları markaya çamur ata ata aklımı bulandırdı ama ben yine de Monster aldım ve 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Diyeceğim o ki bahsi geçen yazılım sorunları benim için önemli değil dersen Elite alınabilir. Ama ben çok kılım telefonun her şeyi stabil olmalı diyorsan g2 al kafan rahat olsun. Ben tasarımından dolayı g2'yi pek beğenmedim Lumia serisinin görünüşünü beğeniyordum ve Elite'in şu benzer görünüşü benim ilgimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 31 Temmuz 2014; 15:29:56 >

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.