Şimdi Ara

GM Discovery Elite Kamera özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frisby77

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: frisby77

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Nexus 5 var. Satip akşam mi acep

Daha yeni çıktı zaten o da piyasaya. Yani bilmiyorum ne kadar güzel telefon olsa da zaten piyasada aynı seviyede olan cihazları satıp ikinci elde zarar edip değiştirmeye değmez bence. Tabi yine sen bilirsin de

Kasa kalitesi HTC One 1 iPhone 2 ise bu da 3. Akicilik donanim falan zaten super. Pili 2300 bunun 2500. Pek fark olmaz hatta Nexus 5 daha iyi gider diye düşünüyorum. Sonuçta ekran küçük ve islemci över clocklu değil.

Yazdıklarının tamamı Nexus hakkında mı tam anlamadım Yani nexusun kasa kalitesi ve bataryası daha iyi diyorsun eğer öyleyse. E sonuç yine benim dediğime geliyor o zman ikinci el satıştan edeceğin zarara değmez. Bu arada eğer gerçekten nexustan bahsediyorsan, kasa kalitesinin hiç de iyi olmadığını duymuştum?
    Edit: İmla

Ondan bahsetetmiştim kasa kalitesinden çok memnunum. Bu yeni seride revizyonlar falan var o yüzden belki eskileri duymuşsunuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Yani kısacası nexus 5 satılıp elite alınmaz veya g2 satılıp. Ha hiç telefon almamış olup ikisi arasında kalsan fiyattan dolayı elite derim ama.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.