Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

2g-3g geçiş tuşu çok zor :) yardımcı programlarla oluyor sanırım.

CM'de var.

zor dediysem güncellemede gelme ihtimali diyorum.
  • Bu güncelleme için bu kadar çok bekledik. Demekki Discovery için verilcek olan son güncellme olcak bu arkadaşlar söyledi dersiniz... Diğer modelleriyle ilgilencekler bundan sonra...
  • quote:

Bu güncelleme için bu kadar çok bekledik. Demekki Discovery için verilcek olan son güncellme olcak bu arkadaşlar söyledi dersiniz... Diğer modelleriyle ilgilencekler bundan sonra...

bende öyle düşünüyorum
  • quote:

Bu güncelleme için bu kadar çok bekledik. Demekki Discovery için verilcek olan son güncellme olcak bu arkadaşlar söyledi dersiniz... Diğer modelleriyle ilgilencekler bundan sonra...

Bende yeni aldim tam destek biterken :) kısmet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaPasam kullanıcısına yanıt
    Moral bozmanıza gerek yok şuan sistem gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Güncelleme gelirse eğer dahada iyi olcaktır...
  • En gec nisan ayı...

• quote:

Moral bozmanıza gerek yok şuan sistem gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Güncelleme gelirse eğer dahada iyi olcaktır...

Yok bozmuyorum.zaten discovery 2 pahali bir fiyattan cikacak

• Bi güncelleme çıkarmak bu kadar zor olmaması lazım.
  • video tırt çıktı arkadaşlar ....
  • Ay sonu fix nisan da 4.4
  • Adamlar takmışlar ay sonuna. Ay sonuda ay sonu diyorlar başka birşey demiyorlar. Şubat 31 mi çekiyor sanıyorlar anlamadım ki!!!
  • ferhat223 F kullanıcısına yanıt
    oyalama taktiği.
  • Hala bir kaç güne demiyorda ay sonu diyor yarın ay sonu,hala cevap aynıen azından bir hafta falan dese bari nisanda kit kat gelmez bence haziranda anca,mesele güncelleme değil kesin tarih bildirimi,en azından şu zamana kadar desinler tamam ama bugun yarınlarla oyalama taktiği hoş değil.
  • Guncellemenin yarın geleceginede inanmiyorum..

• Fos...

• Hala Kit kat'ın geleceğine inanmıyorsanız, pes yani..
  • quote:

Daha bu gün son güncelleme olur demiştim ama GM beni utandırdı. Problem yok yeterki güncelleme desteği devam etsin. 4.4 Heyecan yarattı...
  • Son nokta verildi..

• twit geldi muzaffer beyden önmüzdeki hafta başı yayınlama başlayacaklarmış güncellemeyi şuanda hazırmış son testleri yapılıyor diyor hadi gözümüz aydın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.