Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Sorun icinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86902333&p=1#86967332

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açamyıyorum buralara sorayim dedim,arkadaşlar balı olduğum wifi ağının şifresini nasıl görür um???

• Facebook senkronizasyon sorunu düzeltilmeli (Takvim senkronizasyonu vb. yapılamıyor)
  • Ya arkadaşlar bilen birisi cevap versin lütfen herkes donanım olarak desteklemiyor felan demiş bazı yerlerde ama bu telefona en son guncellemeyi kurduktan sonra pcye usb olarak bağlanmaz oldu daha önce baglaniyordu güncelleme ile düzelir mi bu yoksa gerçekten bu telefonu kablo ile pcye bağlamak hayal mi bundan sonra

• guncellestırmeler guzel de benım cep telefonumda gm discovery 4gb

rehberde kişilere resım ekleyemıyorum , sadece fbook ile senkronızasyonu ındırdıgımde orda tek tek eşleştırme yapabiliyorum,
    ama normalde rehbere herkes resım ekleyebılıyor mu ben anlayamadım ? 2 aydır bu cep bende tamam memnunum ama bu sorun kimsede mı yok bana mı oyle gelıyor ?
    baslık da açamadım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isilc

guncellestırmeler guzel de benım cep telefonumda gm discovery 4gb

rehberde kişilere resım ekleyemıyorum , sadece fbook ile senkronızasyonu ındırdıgımde orda tek tek eşleştırme yapabiliyorum,
    ama normalde rehbere herkes resım ekleyebılıyor mu ben anlayamadım ? 2 aydır bu cep bende tamam memnunum ama bu sorun kimsede mı yok bana mı oyle gelıyor ?
    baslık da açamadım bulamadım.

Resim eklemek için kişilerin tel hafizasinda olması gerekiyor sim karttan görüyorsa resim eklenmiyor bildiğim kadarıyla

• Telefonun kapanıp açılma olayına da bi çözüm bulabilirler mi acaba. Kafayı yedirtecek çünkü.
  • Arkadaşlar bu arada telefona swiftkey 4 ü kurdum klavyesi bir harika sözcük tahminleri vs. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustapha66

Telefonun kapanıp açılma olayına da bi çözüm bulabilirler mi acaba. Kafayı yedirtecek çünkü.

Yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum dediğin olaya daha rastlamadım. Wechat Whatsapp Badoo İnstagram Foursquare Facebook Lig Tv Bırsaspor gibi sürekli senkronize olan uygulamalarla dolu telefon birde. Ram kullanımı sürekli %90 larda ama daha hiç reset atma olayı yaşamadım.
  • ulan gelsin artık bu güncellemede görek ocak ayı bitti bitecek ne kaldı şurada, ocak ayınca kesin gelecek denmişti burada sağlam kaynağı olanlar
  • Kameradaki flash seçimini geri getirmeleri lazım. Auto flash ihtiyacı karşılamıyor.
  • İyi günler
    Flip Cover Kılıflar uygun olabilirmi acaba güncelmeyle yanı yan uygulamlar olmadan gmd in kendi programı uyumlu olsa iyi olmazmı ;?
  • venezual kullanıcısına yanıt
    Bunun Olcağını hiç sanmıyorum. Çok Şarj tüketen bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Kameradaki flash seçimini geri getirmeleri lazım. Auto flash ihtiyacı karşılamıyor.

Gelen güncellemede bu sorun giderilicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

ulan gelsin artık bu güncellemede görek ocak ayı bitti bitecek ne kaldı şurada, ocak ayınca kesin gelecek denmişti burada sağlam kaynağı olanlar

Bu hafta bekliyorduk gelmedi. Önümüzdeki hafta kesin demişlerdi. Bekliyoruz :)
  • En önemli şeyi unutmuşsunuz. Tam ekran yerlerde bildirim uçubununun inmesi gerekiyor. Vidyo izliyorum. Vidyo doluyo bi bakıyorum ekran döndürme kapalı. Oyun oynuyorum parlaklık yüksek. Çık oyundan. Mzk player değişmeli. Romun geliştirilmesi, 2 şarzımdan biri çok erken bitiyor.

• Sayfalarda üye olurken falan bilgileri doldururken bi sonraki kutucuğa geçmek için ileri tuşu yok tarayicida. Eklenmeli bence

• bildirim çubuğunda uykuya geçme (ekranı kapatma) ve ses tuşlarıyla uyandırma opsiyonları konulsa iyi olur...
  • Guncellemeden herkes beklentilerini aciklamis zaten.benim tek beklentim ise guncellemenin bir an önce gelmesi.sitedeki romlar bile su an kullandigimizdan daha az RAM harciyor daha hizli ve daha stabil.bu kadar zor değil ya ...artik yayinlayin guncelleyin ...yilan hikayesine döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

1 . Yeni Tema istiyorsan Saf adnroid Nasıl Olucak Bunu Açıklarmsın
    2. Saf android Gelmez Bunu Unut
    3. Duvar Kağıdı Çözünürlüğü Android de Ekrana Göre Standarttır Bunu Değiştiremezler 720x1280 Ekrana Sahipsen Duvar Kağıdın 1440x1280 veya Bunun Alt veya üst katı çözünürlükte olabilir Yoksa Resim Kırpılır
    4.Ek uygulamalar ile yapıyoruz GM isterse kalıcı olarak Yapar
    5. Forumda Bu Sorunun Çözümü için Fix yayınladım Ben Çözdüysem GM Mühendisleri Bunu çözebilir ama İsterlerse
    6. V6396 v6397 sürümlerinde sorunu Çözdüler ben Aylar önce çözmüştüm :) Yeni gelen Güncellemede Kamera da sorun olmaz
    7. Mümkün Ancak GM bunu Yaparmı Orası Muamma Ha WALKMAN varken Başka Müzik çaları telefonda barındırmam
    8.MTK nın hava Durumu widgeti var ancak Saçma Sapan Görsellik yok Türkiyedeki İlleri tanımıyor İstanbul ankara vs bilinen büyük iller hariicndekiler yok
    9. Ek uygulamalar ile yapılan bir şey ancak Hem Tuş Bildirimi Hemde ekran Nasıl olucak :)
    10. GM Google başvurması gerekiyor yoksa Olmaz
    11. Kameradaki Sorun Lensle alakalı O sorn çözülemez Tabiki Benim Görüşüm

Sonuç Olarak Bu istediklerini GM takıcakmı Hayır Bazılarını yapabilir ama Yapıcağınıda sanmıyorum
    Mevcut Sorunları çözmek yerine Yeni Sorunlar Çıkmazsa Sen ona Dua et Kaş yapım derken Göz Çıkarıyorlar Her Güncellemede ...

bu çözümlere ek olarak durum çubuğunda parlaklık ayarının eski sürümlerdeki gibi olmasını istiyorsanız

build.prop dosyasını rootexplorer dan text editör ile açıp

ro.gn.quick.settings.support=yes
    yazan satırı silip dosyayı kayıt edip cihazı kapatıp açın bu işlemden sonra hem gravitybox hata vermez
    Hem Parlaklık modu eskiye döner Ayrıca Durum çubuğundaki O gereksiz Düzenle Bölümü Kaybolur :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.