Şimdi Ara

gm discovery halen kulanılırmı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende siyah 16 gb sıfır aldığım gm discovery 1 var + 32 gb sd kart taktım ne servise gitti neden 1 kez tamir gördü maşşalahı var ne yapacağımı bilemiyorum değiştirsemmi değiştirmesemmi karar veremiyorum anneme lg g3 aldık çok kalın ve hantal benim telefona göre babamda lg magna aldı oda iyi değil hiç birini beğenmedim değiştirsem bu kadar ince kibar telefonu nerden bulacağım sizce halen kulanıllırmı ?

ek olarak ben telefonu ilk 1. 1.5 sene baya bi yoğun kuladım aralksız oyun oynamak günde 5 7 kez şarja takmakmı dersin ne aşırı ısndığını gördüm ne birkere reset attını ama asph 8 de il kurdum zamanlar normal ayarlarda son derece akıcı çalıştırıyordu şuan en düşük 1 tık üstü ayarda kasma yaratıyor hafiften

• 3 yıl hizmet etti bana ve kardeşime şuan annem ve babam kullanıyor. Herkeste ekran sorunu ve sarj soketi sorunu olurken bizim telefonlarda hiç olmadı ki ben özellikle sizin gibi 4-5 kere şarja koyuyordum telefonu.

Yan tuşları bozuldu bende o da 20 tl ile yapıldı. Ama ciddi sorunlarla uğraşan rezilli çeken de çok. Teknoloji biraz da şans işi :)

Ben Samsung J7 alacaktım bi baktım 1.5 GB ram var discoveryde zaten 1 GB ram var hangi işlemci olursa olsun ram sorun yaratır diye düşündüm sonraki senelerde. En son parayı kıyıp s7 aldık.

Şuan discoveryin alt tarafındaki dokunmatik tam basmıyor umarım ucuza hallolur.

Bence gittigi yere kadar kullanın ama param var alacam derseniz sony c5ler var çok iyi diyorlar 1.500 tl civarına ince ve hoş. Bütçe uygunsa s7 edge de discoveryden sonra ince ve zarif gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1gb ramlı telefon almayın bu saatten sonra kasar.

• Paranızı çöpe atmayın derim

• arkadaşlar ben kılıf almayı düşünüyorum anneme verdim telefonu ondan kapaklı kılıf lazım. ama çinden bulamadım pek telefonun çindeki ismi farklıydı onu söyleyebilecek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.