Bildirim
GM Discovery Ön-Arka Kapak (Kasa) Bulunur mu, Ne Kadardır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Flip kapakları var youtube da da videolari var bakabilirsiniz bende pencereli flip kapak var 15 tl ye almıştım tam oturuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Flip kapak tamamen farklı bir olay bildiğim kadarıyla ön kapak yani kasa kalıyor orda yine. -
Flip kapakta orjinal arka kapağı çıkarıyorsun onun yerine zaten flipte orjinale yakın arka kapak var ve bu kapağa bağlı ön koruma kapağı var açılıp kapanabilen he avantajı ne dersen orjinal kapağı çıkarıp kutusuna koyduğun ve kullanmadığın için yeni kalır cihazın ônünü ve ekranını da korumuş olursun ve cihazı cüzdan kılıflar gibi kalınlaştırmaz.
Peki teşekkür ederim ama anlatamadığım nokta şu;
Benim şuan telefonumda ön kapakta, yani arka kapağı çıkarttığımda kalan kısımda sıkıntı var, flip coverların buna bir etkisi yok bildiğiniz gibi. -
anladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 4 Mayıs 2014; 0:31:40 > -
flip kapak al kardeş tavsiye ederim. diğer kısımlarını ancak servisten bulabilirsin çünkü ana gövde orjinal parçaya girer. -
Derdim flip kapak falan değil maalesef, biliyorum onları, ana gövde arıyorum ben dediğiniz gibi.
Bilgisi olan var mı? -
Kapak değil o zaman kasa arıyorsun sen.
Fotoğraf koyabilirsen koy derim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
o dediğiniz yer eğer parlak kısım ise (siyah için konuşuyorum) ekran ön cam ve o parlak yer bir bütündür sadece şerit olarak eski nokialardaki gibi değişmez -
S3 ve S3 mini de de aynı ön kapak diye birşey yok ekranla bütünleşiktir ancak komple değişim olur bence de
Kardes sen ne yap biliyonmu direk telpayi ara.
konuyuda kapat yokasa daha flip kapak mesaji atan olur cildirtacaklar seni yoksa
Buda telpa cagri merkezinin numarasi 0212 371 15 00
Ara sor buraya garanti belgesinin ustunde yazan numara
Buyuk ihtimalle degiatirirler degisirde parasi ne kadar tutarsa banada solede varsa bende mavi rengini alam
GMD orijinal arka kapak Telpa da 30TL.
Telpa hakkında bir fikrim yok ama aliexpress ve ebay gibi siteleri araştırmanı öneririm. Ben aliexpress'ten yaklaşık 10 dolara mavi renkte bir kasa almıştım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Skylake
Telpa hakkında bir fikrim yok ama aliexpress ve ebay gibi siteleri araştırmanı öneririm. Ben aliexpress'ten yaklaşık 10 dolara mavi renkte bir kasa almıştım.
link alabilirmiyiz ? bi ara çok buluyodum fakat şuan bulamadım aliexpresste -
Var diye biliyorum araştırman lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X