Şimdi Ara

GM Discovery recovery mod açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
24.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben cwm kurmak istiyorum ama recovery mod açılmıyor yani ses açma+güç tuşuna basıyorum discovery yazan bir ekran geliyor ve telefon kendini normal olarak başlatıyor dolayısıyla cwm kuramıyorum . Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin kafayı yicem artık nette ne kadar recovery.img bulduysam kurdum mobileuncle programıyla ama yinede açılmıyor

• Konuyu hortlatiyorum. Ayni sorunu yaşıyorum orijinal recovery e bile giremiyorum. Ses açma+güç düğmesine basili tutunca general mobile yazisi geliyor ve pat diye siyah ekran olup telefon tekrardan normal modda açiliyor. Lütfen yardimci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    telefon kapalıyken ses açma+güç düğmesine basılı tutun. recovery ekrana gelene kadar düğmeye basılı tutmaya devam edin. Yine olmuyorsa sp flash tool ile v6000 romunu yükleyinhttp://forum.donanimhaber.com/m_82409111/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 26 Nisan 2014; 4:15:17 >
  • Hocam dediğiniz gibi sp flash tool ile v6000 yazılımını telefona kurdum. Orjinal recovery sorunsuz açıldı ama cwm yükleyince yine aynı sorunu tekrar etti.
  • CWM recoveryi mutlaka mobileuncle tools ile kurun

CWM recovery indir

mobileuncle tools indir

mobileuncle ile cwm kurulumu

• verdiğim linkteki cwm recoveryi kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 26 Nisan 2014; 15:49:07 >
  • Beyler bnm discover de braki cem normal recovery bile aclmiyor sistem güncelleme aclmiyor ltfn bu sorunu nasil cozeblirim yardım eden

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalorgun

Beyler bnm discover de braki cem normal recovery bile aclmiyor sistem güncelleme aclmiyor ltfn bu sorunu nasil cozeblirim yardım eden

Guc tusuna bastiktan 1 sn sonra ses acma tusuna basip denermisin

• Arkadaşlar yardim edin ses açma bide güç tuşuna basiyom recovery açılmıyor general mobile yazısı geliyor ondan sonra ekran 1 saniyeliğine beyazlasiyo ve yine general mobile yazısı heliyo telefon açılıyor yardim edin lütfen allah rızası için yardim edenin ellerinden opcem kaç gündür bunla ugrasiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakomako123

Arkadaşlar yardim edin ses açma bide güç tuşuna basiyom recovery açılmıyor general mobile yazısı geliyor ondan sonra ekran 1 saniyeliğine beyazlasiyo ve yine general mobile yazısı heliyo telefon açılıyor yardim edin lütfen allah rızası için yardim edenin ellerinden opcem kaç gündür bunla ugrasiyom.

bu mesajı gördüğünüz zaman bana özelden mesaj atın buradan link vermek yasak diye biliyorum hiç merak etmeyin çözeriz sorunu allahın izniyle :)
  • onurkaanayna O kullanıcısına yanıt
    ozelden attım da cevap vermedınız ?????????
  • onurkaanayna O kullanıcısına yanıt
    uppp uppp uppp uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakomako123

uppp uppp uppp uppp

bana attığınız mesaja cevap yazıyorum zaten
  • Bende mobile Uncle tools da img dosyası bulamıyorum bir yardim

• Arkadaşlar google da anlatim videoları var.discovery sitelerine bakin.çözüm vardır.ben nette izlediğim video ile discoveryime hard reset. Yaptım.

• Arkadaşlar banada yardim etseniz benimde ayni arkadaşının gibi ama benim telwfon orjinal recovery sine bile girmiyor yardim bari sadece orijinal recovery sini kurtaesam yeter yardımcı olun kafayı yicem 16 gundur

• Benim discovery 4lük var tak diye açtım ses açma + açma kapama düğmesine basılı tutuyoruz sonra parmağımızı güçten çekiyoruz ama elimiz hala ses açma da olmalı sonra komut yok yazar ondan sonra güce bir kere basıyon karşına çıkıyor bu kadar aassfddsgadsfadsf

• biraz hort olacak ama eski telefonum kırıldığı için acil ihtiyaç dolyısıyla 16'lık versiyonunu aldım. amma bela bi modelmiş yahu. her aşaması ayrı ayrı uğraştırıyor. olmaz diye bişey yok root, cwm, rom çatır çatır yapıyosun ama her biri 2 takla attırıyor nalet olası sistem adama
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    yakin zamanda ugrastiginiz icin sizi alintiliyorum,belki siz cozumu biliyorsunuzdur diye.

Elimde discovery 16gb var,sp flash tool orjinal rom indirdim onlarda sorun yok.

telefonda recovery mod acilmiyor,bu basligi acan arkadas gibi discovery yazisi geliyor sonra telefon kapaniyor.Xpye usb ile bagladim herhangi bir algilama olmadi,driver dosyalarini yuklemistim.W8 denedim yine gormedi.Sp flash tooldan herhalde bu yuzden yazilimi atamiyorum.

bunun cozumu nedir,w7de olur mu ki ?

bu arada batarya takili pc baglarsam sarj ediyor,bataryayi cikarip baglarsam discovery yazisini bile acmiyor.

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Root yaptın mı, öncelikle onu sorayım. Ben birkaç farklı discovery rehberindeki yöntemleri denedim hiçbiri olmadı. Sonunda kingroot denen meretle yaptım, onun da sıkıntısı başka bir superuser uygulamasına root yetkisi aktarılmıyor.
    Her neyse ben önce kingroot ile root yaptım, ardından cwm dosyasını hafıza kartına atıp flashify uygulaması ile telefondan zip install şeklinde yükledim. Şimdi cwm açılıyor bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.