Şimdi Ara

GM Discovery Recovery yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yüzlerce recovery sorusu var. Başka forumlarla birlikte de belki milyonlarca. 2009 kasımda ilk android telefonumu aldım. O günden bu yana telefonumu rootlar, custom romlar yükler kullanırım. Brick olursa düzeltirim. kendim kod yazmam ama yapılabilen işlemleri de yapmayı bilirim.

GMD Telefonuma recovery yükleyemiyorum. Daha doğrusu yüklü ise bile anlayamıyorum. Şöyle ki;
    Framaroot ile root ediyorum. Supersu kullanıyorum. Titanium backup sorunsuz çalışıyor. Discovery Customizer ile deniyorum yüklendi diyor. recovery ile aç dediğimde normal başlıyor. Olur öyle diyorum. Telefonu kapatıp güç+ses açma ile recovery'e girmeye çalışıyorum. Ortasında ünlem işareti olan android gelince bir saniye görünüp ekran kararıyor, pili çıkarmadan veya 5 saniye güç tuşuna basılı kalmadan telefon çalışmıyor.

Böyle olmadı o zaman recovery indireyim, onu flashlarım diyorum, mobile uncle tools ile recovery update edeyim diyorum, ama sonuç aynı, recoveryi açmaya çalışırken içi ünlem olan android bir görünüyor sonra ekran kararıyor, bitti..

yahu başka bir yeri bozmuşumdur, sp flash tools ile orjinale dönmeyi uygulayayım, sıfırdan başlarım diyorum. Orjinale dönüyorum, yeniden root falan ama sonuç hep aynı.. (Not. sp flash tool ile recovery flashlayamadım, çalışan CWM linki bulamadığım ve indiremediğim için, sadece orjinale dön yapabiliyorum..)

Başına böyle bir iş gelen varmı, yada başka akıl verebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler..

Şimdi belki diyeceksiniz ki sorunun ne? niye CWM yüklemek istiyorsun?.. Sadece orjinal yazılımın telefon ve rehber uygulamalarını kullanmak istemiyorum. Hele de arama ekranında bit kadar foto çıkınca deli oluyorum. Ama ama Semcphone.apk dosyasınıda push etmenin bir yolunu bilemiyorum. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.