Şimdi Ara

gm.discovery root atma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.yaklaşık 6 aydır 4g gm.discovery kullanıyorum.Bazı kullanmak istediğim programlar root yetkisi istiyor.Bu yüzden telefonu rootlamak istiyorum.Ama aklıma takılan bir sor var.Teleonu rootlayınca resmi güncellemeleri alabiliyormuyuz.Yada root atmanın ne gibi sakıncaları var.Root işlemini rom kurmak için kullanmıyacağım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendoww

iyi günler arkadaşlar.yaklaşık 6 aydır 4g gm.discovery kullanıyorum.Bazı kullanmak istediğim programlar root yetkisi istiyor.Bu yüzden telefonu rootlamak istiyorum.Ama aklıma takılan bir sor var.Teleonu rootlayınca resmi güncellemeleri alabiliyormuyuz.Yada root atmanın ne gibi sakıncaları var.Root işlemini rom kurmak için kullanmıyacağım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Güncelleme alamazsın ama merak etme root ve unroot çok kolay en azında gmd için ayrıca güncelleme gelirse forum da konular havada uçuşur güncelleme geldi diye rootun sakıncası yok sadece servise yolayıcak olursan rootsuz olması gerek yoksa garantiye almıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root yapabilirsiniz. Unroot da kolay işlem ya da fabrika ayarlarına dônersiniz olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.