Şimdi Ara

GM Discovery şarjdayken kapandı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
64.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar arkadaşlar elimde gm discovery 4gb var, root yapmadım henuz veya custom rom yuklkemeye çalışmadım,

olaya geçicek olursak her zamanki gibi gece biraz oyalandıktan sonra telefonu şarja bıraktım daha sonra sabah 04 sularında telefonu açmaya çalıştım ama hiçbir tepki alamadım, ne başka batarya ile (dolu) ne recovery modda ne download modda hatta bypass modda bile açılmıyor. telpa güya tadilatta imiş almadılar, pazartesi götürcem ama... sizden istediğim bi çözümü varmıdır yada sorun neyden kaynaklanıyodur?

-sorun bataryadan olsa yedek batarya çalışırdı
    -sorun power tuşunda olsa usbden açılırdı diye düşünüyorum.
    -aynı şekilde sorun batarya pinlerinden olsa bataryasıs usb ile çalışırdı.

benim gözlemlerim bunlar dostlar sizde bi yardım ederseniz şahane olur :)

• Anakartta sorun dostum ver telpaya bakalım nolucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili çıkar telefonu usb ile bağla. Bilgisayar görürse usb girişi çalışıyordur. Şanslısın. Çalışmıyosa para verceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ascd

herkese iyi forumlar arkadaşlar elimde gm discovery 4gb var, root yapmadım henuz veya custom rom yuklkemeye çalışmadım,

olaya geçicek olursak her zamanki gibi gece biraz oyalandıktan sonra telefonu şarja bıraktım daha sonra sabah 04 sularında telefonu açmaya çalıştım ama hiçbir tepki alamadım, ne başka batarya ile (dolu) ne recovery modda ne download modda hatta bypass modda bile açılmıyor. telpa güya tadilatta imiş almadılar, pazartesi götürcem ama... sizden istediğim bi çözümü varmıdır yada sorun neyden kaynaklanıyodur?

-sorun bataryadan olsa yedek batarya çalışırdı
    -sorun power tuşunda olsa usbden açılırdı diye düşünüyorum.
    -aynı şekilde sorun batarya pinlerinden olsa bataryasıs usb ile çalışırdı.

benim gözlemlerim bunlar dostlar sizde bi yardım ederseniz şahane olur :)

Bune ya butun gmd dokulmye basladi

• arkadaşlar telpaya dün verdim mesaj geldi bugün aldım telefonu
    hata olarak yazılım çöktüğünü ve yeniden yazılım atıldığını söylediler geri dönüşün bukadar hızlı olması hoşuma gitti..
    ancak telefonu aldıktan yaklaşık 40dakika sonra falan otobüste müzik dinlerken birden ekran ve ses takıldı ve tekrar çöktü.
    telpa mı yapamamış yoksa benim cihazmı aptal çıktı anlamadım yarın tekrar gideceğim telpaya ayrıntılı öğreneceğim cidden ayıp yani...

• hafıza kartınız varsa çıkarınız. bu şekilde açmaya çalışın. ayrıca sim kart(lar)ınız varsa onu da çıkarıp deneyin. iyi günler...
  • maximan2008 M kullanıcısına yanıt
    bunları denedim ama olmadı belki ikinci çokmesi hafıza kartındandır diye şüphelendim ama, serviste 2.çökmeden sonra anakart ve bataryayı değiştirdiler bende hafıza kartını formatladım şuan sorunsuz
  • Cok sorunlu telefon

• akıllı telefon aldığıma çok ama çok pişmanım. en güzeli eski telefonlarmış, sorun yok gece gündüz çalışıyor, arıyorsunn, aranıyorsun, şarzı uzun gidiyor, cebinde az yer kaplıyor. şu gençlere ayak uydurmak içingm discovery aldım. hemn bozuldu. açılmıyor pislik. ben yeni aldığım ve çok para verdiğim bir şey hemncecik bozuldu mu artık ona gıcıklanırım. Allah belasını versin.
  • hadi hayırlısı aynı sorun bu sabah bende de oldu.

uyandım sarjdaki telefon kapanmış ve açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcspirit -- 14 Temmuz 2014; 9:12:48 >
  • OKUYUNN UZUN OLDUGU İÇİNN OKUMAMAMAZLIK YAPMAYIN AMAN....SOKET ARIZASI İÇİN GÖTÜRDÜM VE TELEFONUM AÇILMIYOR
    1 yıldır General discovery 4gb telefon kullanıyorum soket sorunu çıktı servisle uğraşmıyayim dedim normal telefon tamir olan bir yere verdim.1 saat sonra alın dediler gittim aldım yapıldı dediler eve geldim 2 saat geçmeden telefonun dokunmatik ekranı çalışmıyor ve ekranda hizmet vemiyo diyor.tekrar götürdüm aldılar tamam halllederiz dediler 2 gün sonra aldım aynı şekilde 2 saat sonra telefon gene aynı arızayı veriyor o gece o şekilde gitti ertesi gün tekrar götürdüm yaparız dediler abartmıyorum 5 günde 15 kez gittim geldim yaa isyan ettim artık dedim kardeşim sorun ne bi anlat artık neymiş efendim ana kart şarj soketinin hemen yanındaymış onun için sorun olmuş çözeriz dediler 3 gün kalsın bur da biz size yedek tel verelim aldım geldim 1 hafta geçti ses yok gittim yapılmadı daha işi var dediler 2 hafta geçti aynı sorun devam ediyo başka servise gönderdik dediler 3 hafta geçti evet aynen 3 hafta bugün gittim şimdide sorun olarak işletim sistemi çalışmıyor diyorlar,bende yapın o zaman dedim bu sistemin kalıbı yok üretilmemiş yahu kardeşim bu telefonlar aynı kalıptan ve aynı malzemeden üretilmiyor mu? bir de üretici firma 10 yıl boyunca yedek parça üretme zorunluluğu var dedim neymiş bu kalıbın üretilmesini bekliyecekmişim ve bu telefonun artık yok sayın diyorlar bana ben kafayı yemek üzerim artık napıcam bende bilmiyorum telefon gitti onamı yanayim içindeki bütün bilgiler gitti onamı yaniyim...
    sizce bu durumda ne yapabilirim lütfen cevap veriinnnnn

• beyler aynı sorun bende bu sabah oldu... ne sarj oluyor nede açılıyor hiç bir hayati fonksiyon yoktu... havıza kartı ve simi çıkarıp... power tuşuyla ses tuşuna aynı anda basılı tuttum... ve şarj almaya başladı
  • BEYLER SRUN BENDEDE VAR ANCAK ŞÖYLE SBEH Bİ BAKTIM KİTKAT GELMİŞ DEDİM ŞUNU İNDİRİYİM DOSYASINI İNDİRDİM İÇİNE GİRDİM SYSTEM/APP A GİDİM APK LERİN HEPSİNİ BENİM ŞU AN KULLANDIĞIM APK LERLE DEĞİŞTİRDİM TELEFON AÇILMIYOR YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN NOLUR
  • arkadaşlar öncelikle s.a.

sorun bende aniden oldu PC den şarj ederken aniden gitti %4 civarı şarj vardı. ilk başta tepki alamadım arkadaşların dediği gibi hafıza kartıyla sim kartını cıkartıp şarja taktığımda şarj almaya başladı. inşallah bataryadan kaynaklı bir sorundur. bu hata olana kadar GM ile sorun yaşamadım ancak son zamanlarda ağırlaştı ve bu hata oldu. inşallah elimde patlamaz bu cihaz
  • ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM KESİN ÇÖZÜMDÜR VE BASİTTİR AYNISI BU SABAH BENDEDE OLDU VE YAPTIM :3
    --TELEFON ŞARJDAYSA ÇIKARIN
    -- SİM KARTI , HAFIZA KARTI VE BATARYAYI ÇIKARIN
    -- TELEFONDA POWER TUŞUNA BASILI TUTARKEN BATARYAYI TAKIN
    -- VE TELEFON AÇILMAYA BAŞLAR TAM AÇILMADAN HEMEN ŞARJA TAKMANIZ GEREKİR ZİRA TELEFON YİNE KAPANIR
    -- BUKADARDI OLUMLU CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
  • Adamsin kardesim helalin var

• Bataryayi resim gelirse resimdeki cihaza sarja takin sonra %100 olsun bide oyle deneyin

• Yazdiklarim ise yaradiysa bir like alirim ;)

• tav2612 kullanıcısına yanıt
    Abi kullanmasini bilmeniz lazim benim 4sene oldu alali sadece cam kirik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.