Şimdi Ara

gm discovery sorunları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumun ilk sahibiyim 0 olarak aldım 16 gb son parti nadir bulur temizlikte tamamen orjinal asla tamir görmedi ne şarj soketi nede başka birşey 2 gün önce samsung c7 telefonumu servise yollamam sonucunda emektar telefonuma geri döndüm elde başka olmayınca şimdi telefonu akşamdan şarja taktım fulledim sabah dolunca fabrika ayarlarına alıp formatladım bütün kullandığım programları kurdum buraya kadar herşey normal

sorunlar:

sorun-1: pil bölümündeki cpu güç tassaruf modunu kaldırmama rağmen her açma kapamada yeniden inatla geri açılıyor bunu nasıl düzelte bilirim

sorun-2: snapchat acayip derecede kasmakta zorla oynatıyor videolar arasında geçişlerde acayip takılma yapmakta

sorun-3: şarj süresi eskisine nazaran yarı yarıya daha zayıf %100 iken çıkarınca anında 99 a inmekte batarya ile ilgili değiştirmeden yapabileceğim birşey varmı ? (orjinal batarya)

sorun-4: kişisel uygulamalarımı klasörlere ayırıyorum hafıza kartında olan her şey otomatik klasörden çıkıp menu karmon çorman olmakta

bu sorunlarımı çözersem kendi telefonum garantiden gelene kadar kullanabilirim benim emektar telefonumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 5 Nisan 2018; 22:14:17 >

• Klasör çözümü için launcherini değiştirebilirsiniz

Batarya sorunu için yapacak çok bir şey yok, sıfır batarya alsaniz da aynı sorun olacak devreler yoruluyor mu ne oluyorsa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 15 Nisan 2018; 20:41:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Klasör çözümü için launcherini değiştirebilirsiniz

Batarya sorunu için yapacak çok bir şey yok, sıfır batarya alsaniz da aynı sorun olacak devreler yoruluyor mu ne oluyorsa artık
    snapchat gibi benzer uygulamaların acayip derece kasmayı nasıl giderebilirim peki
  • berke_17. kullanıcısına yanıt
    Sürekli önbellegi temizle hocam snapchat kullanmadim instagrama bakarken kasıyor onbellegi temizlersem rahatliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Sürekli önbellegi temizle hocam snapchat kullanmadim instagrama bakarken kasıyor onbellegi temizlersem rahatliyor
    tamamdır hocam sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.