Şimdi Ara

gm discovery veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu çok araştırdım ama yeterli bir cevap bulamadım. Yardıma ihtiyacım var.

Gm discovery telefonumun (bu telefonlarda kronik olan) şarj soketi problemini gidermek için telefonu tamirciye verdim ( garanti süresi bitmişti)

Soket arızasını giderdi ama (aklıma geldikçe küfretmemek için zor tutuyorum kendimi) telefonun dokunmatiği çalışmaz oldu, 2-3 saat kadar uğraşmasına rağmen de yapamadı, başka telefonculara götürüp durumu anlattığımda da
    yapılamayacağı söylendi. Telefonumun anakartı farklı bir ekranda üzerine monte edilmesine rağmen o ekranda da dokunmatik çalışmadı.

Telefon çalışır durumda, hatta kurduğum alarm düzenli olarak çalmakta fakat dokunmatiği çalışmadığı için kullanamamaktayım. Telefondan geçtim fakat içinde benim için önemli olan belgeler ve resimler var.

Telefonun OTG desteklemediğini biliyorum. araştırma yaptığımda 3 başlıklı (özel bir ismi var mı bilmiyorum telefona giriş, usb dişi, usb erkek) OTG lerde çalışabileceği konusu var fakat kimse net bir sonuç yazmamış (çalışmayacağını söyleyenler de var),
    en kısa zamanda OTG alıp deneyeceğim.

Sorum şu: Büyük ihtimalle OTG den sonuç alamayacağım. Bu bilgileri başka şekilde alabilme ihtimalim var mı? Benim için gerçekten çok değerli. Lütfen yardım edin.

Herkese çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.