Bildirim
GM DİSCOVERY YARDIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bilen birisi yok mu -
cihaz ne kadar 16 gb göstersede 2 gb depolama alanı gösteriyor.gmd ler de 32 gb e kadar micro sd le arttırabilirsin (fakat her uygulamayı atamazsın,ama merak etme oyunların neredeyse hepsini alınıyor).Benim kuzenimin modelinde öyle.Sen kaç gb model kullanıyorsun? -
16 gb kullanıyorum ve şu anda asphalt 8 i indiriyo yüklenir dime? (telefon hafızasına indiriyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 29 Aralık 2014; 16:05:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtreamXman
16 gb kullanıyorum ve şu anda asphalt 8 i indiriyo yüklenir dime? (telefon hafızasına indiriyorum)
Sd kart varsa datasını sd karta indirir zaten.
Ayrıca ilk mesajındaki soruna cevap olarakda partition konularını araştırmanın faydası olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asphalt 8 i discovery kullanma derim çünkü kasma var. -
1.4 gb'lık yerde oyunun sadece .apk'sı saklanır, data dosyaları sanal sd karta yani 12 gb'lık alana yüklenir. Harici sd kartın varsa oraya da yükleyebilirsin ayarlardan değiştirip -
asphalt 8 de kasma yok ben kasmadan oynuyorum ama pili çok götürüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 31 Aralık 2014; 12:38:39 > -
benim kuzenim indirmedi ama arkadaşımda kasıyor (tabi ki o da discovery kullanıyo ) .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X