Şimdi Ara

GM DİSCOVERY YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende gmd 16 gb var ama uygulama-oyun yüklerken 1.4 gb boş yer var diyor onu nasıl arttırabilirim fikri olan var mı?

GM DİSCOVERY YARDIM GM DİSCOVERY YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 29 Aralık 2014; 15:05:46 >

• bilen birisi yok mu
  • cihaz ne kadar 16 gb göstersede 2 gb depolama alanı gösteriyor.gmd ler de 32 gb e kadar micro sd le arttırabilirsin (fakat her uygulamayı atamazsın,ama merak etme oyunların neredeyse hepsini alınıyor).Benim kuzenimin modelinde öyle.Sen kaç gb model kullanıyorsun?
  • 16 gb kullanıyorum ve şu anda asphalt 8 i indiriyo yüklenir dime? (telefon hafızasına indiriyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 29 Aralık 2014; 16:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtreamXman

16 gb kullanıyorum ve şu anda asphalt 8 i indiriyo yüklenir dime? (telefon hafızasına indiriyorum)

Sd kart varsa datasını sd karta indirir zaten.

Ayrıca ilk mesajındaki soruna cevap olarakda partition konularını araştırmanın faydası olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asphalt 8 i discovery kullanma derim çünkü kasma var.
  • ExtreamXman kullanıcısına yanıt
    1.4 gb'lık yerde oyunun sadece .apk'sı saklanır, data dosyaları sanal sd karta yani 12 gb'lık alana yüklenir. Harici sd kartın varsa oraya da yükleyebilirsin ayarlardan değiştirip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asphalt 8 de kasma yok ben kasmadan oynuyorum ama pili çok götürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 31 Aralık 2014; 12:38:39 >
  • benim kuzenim indirmedi ama arkadaşımda kasıyor (tabi ki o da discovery kullanıyo ) .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.