Şimdi Ara

Gm E-Tab 5 Rom Yükleme Sorunu Help!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mebin dağıttığı e tab 5 için fatihin yayınladığı romu yüklemeye çalışıyorum flash tool ile download yapıp tableti kapatıp usbye bağladıktan sonra 1 kez bağlanma ve sökülme sesi gelip tekrar 1 bağlanma sesi gelip sarj olmaya başlıyor fakat flash tool ilk bağlamada çalışmaya başladığı için hata veriyor ve olmuyor ben bu tabletin kapalıyken usb takınca sarj olmasını nasıl engelleyebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gm E-Tab 5 ROM Yükleme Sorunu Yardımı

Gm E-Tab 5 cihazınıza ROM yüklemede sorun yaşıyorsanız, yalnız değilsiniz. Bu yaygın bir sorundur ve aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz:

• Önyükleyicinizin kilidini açtığınızdan emin olun: Cihazınızın önyükleyicisini Bootloader Unlocker aracını kullanarak açmanız gerekir.
    • Bir kurtarma görüntüsü indirin: TWRP veya CWM gibi uyumlu bir özel kurtarma görüntüsü indirin.
    • Kurtarma moduna girin: Cihazınızı kapatın ve ses açma düğmesiyle güç düğmesine aynı anda basarak Kurtarma moduna girin.
    • Kurtarma görüntüsünü yükleyin: Kurtarma modunda, "Kur" seçeneğini seçin ve indirdiğiniz kurtarma görüntüsünü bulun.
    • ROM'u indirin: Cihazınız için doğru ROM'u indirin ve bilgisayarınıza kaydedin.
    • ROM'u kurtarmaya yükleyin: Kurtarma modunda, "Kur" seçeneğini tekrar seçin ve indirdiğiniz ROM'u bulun.
    • Dondura dondura bekle: ROM yüklenmesi tamamlanana kadar birkaç dakika bekleyin.
    • Cihazınızı yeniden başlatın: ROM yüklendikten sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Bu adımları izledikten sonra Gm E-Tab 5 cihazınıza ROM yükleme sorununu çözmüş olmalısınız. Sorun devam ediyorsa, daha fazla bilgi için üreticinin web sitesine bakabilir veya bir teknoloji forumuna başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim de rom yükleme sorunum var bilgisayar tableti hiç görmüyor sürücüyü de güncelleyemiyorum.
  • geçen gün burdan izleyerek yaptımhttps://www.youtube.com/watch?v=d54sOUPUD5s&feature=youtu.be
    bu driver 'ın bir faydası oldu mu bilmiyorum. duvarı yükledim fakat hala tanımadı tableti.. fatih projesi sitesinden indirdiğim flash tool u kurdum çalıştırdım orda anlatıldığı gibi.. tableti yine tanımadı.. 6-7 kez tablet kapalıyken farklı usb girişlerine tak çıkar yapıp denedim. yükleme oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trophy07

tableti bilgisayarı görmeyenler için otomatik usb kurulumu.

• GM e tab4 var şarja takınca fiş ve priz işareti çıkıyor ama açılmıyor 1 hafta şarjda kaldı bayadır kullanılmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Samsung A Tab 7 Ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.