Şimdi Ara

GM google play'den app indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandan beri GM kullanıcısıyım 4gb discovery modelini kullanmaktayım. Düne kadar googleplay'den apk indirme konusunda hiç problem yaşamadım. Dünden beri apk indirmeye çalışırken "yetersiz bellek " gibi saçma hata vermeye başladı. En son Yapıkredi mob. Banka apksını indirmeye çalıştığımda bu hatayı verdi. Yk kurumsal normal şekilde indirdi ancak yk mobil bankacılığı indirmedi. Aynı durum speedtest apksı içinde geçerli.

Bu duruma mağruz kalan arkadaşalr var mıdır? Varsa çözümü nedir?
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ssler
     GM google play'den app indirme sorunu GM google play'den app indirme sorunu

• Telefonun hafızası dolu işte

• Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Marketin görünümü de değişmiş. Telefonun hafızasında boş yer var eminim. Hiçbir şey anlamadım.

• Bende de aynı sorun var

• 4GB'lık Discoverylerdeki depolama alanı sistem belleği ve telefon belleği olarak ikiye bölünmüş durumda. Telefona indirilen uygulamalar ve arka planda çalışan uygulamaların verileri sistem belleğine kaydedildiği için 2GB'lık alan kısa sürede doluyor ve bu tür sorunlarla karşılaşılmaya başlanıyor. Çözümü ise telefonu optimize ederek veya yüklü uygulamalardan birkaç tanesini kaldırarak sistem belleğinin boşlatmak.

Not: Uygulamalar hafıza kartına yüklense bile telefondaki sistem belleğine bir miktar veri kaydediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milky Way -- 13 Ağustos 2014; 1:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hafıza dolu yazısı sistemi optimize yaptığım halde duruyor. Hafıza dolu yazısını gördüğümde ilk yaptığım şey uygulamalardan gereksiz olanları kaldırmak oldu ancak kaldırırken de hata ile karşılaştım. Eğer bununla ilgili mantıklı bir çözüm çıkmayacaksa telefona format atcam en azından fabrika ayarlarına dönmek işi çözer diye düşünüyorum...
  • Ve eklemek isterim ki önceden buna benzer hiç bir hata ile karşılaşmamıştım....
  • hay lanet şey... Zoopla clock bütün belleği emmiş... Sildim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.