strike mu da gm oldum . ilk tecrubem . internetten bakıp yapıyorum kodları ama traceden başka hiç bi şey çalışmı yo, trace ve dc bu kadar . itemde yaratamıyorum .. yardım ederseniz sevinirim
her servera qore deişr kodlar 97d de item yaratamazken season 5 te yaratırsn yani anlicaqın server versionunn kodlarını ara ;)
sezon 4 .. web sitesi strikemu.lv bi bakın isterseniz . kodlara ihtiyacım var sadece trace , ! , ve dc çalışıyor btün kodlara ihtiyacım var . ve m ye basıtğımda maplar geliyo ama tıklıyorum gitmiyo ..
GM likte M yi kullanamazsın kendin teleport olucaksın yanlış hatırlamıyorsam
/move [nick] [haritakodu] [x] [y] olması lazım Misal /move Morgause 0 150 150 (Lorencia da 150 150 kordinatlarına ışınlanır)
başka kodları hatırlamıyorum uzun zaman oldu 2004 senesinde mi ne GM lik yapmıştım sanırsam tam hatırlamıyorum
YABANCI BİR SERVERDE PARA İLE Mİ ALDIN GM LİĞİ
hayır sadece istedim adamdan yardım edebilirmiyim die o da gm yaptı . ama şu kodlar...
işte bazıları ornegin biryere ışınlanırken /move chrname map kod x kod y kod ornegin /move hydro-css 0 125 125 0 lorencia 125 125 ise lorencia barın kordinatı
teşekkürler.... item yaratmayı nasıl yapabilirim??
/Drop ve item kodlarını yazacaksın bir tane shop maker bul orada item oluştur zaten kodu yazar ona gore yaz /Drop 0 155 2548 5454 56 boyle ornegin
teşekkürler. bi de /SetBlock yani banlama olmuyo . admin yetkimi kısıtlamış olabilirmi?
ewet ondandır yada gir bak siteye ban/unban diye link varsa vermiştir yoksa ban atma yetkin yok :D
adminlik vermemiş GM LİK VERMİŞ 2 SİDE ayri SEY
oyle zaten
Ya Ben Belki Konuyu Canlandırdım Ama :S Başka Konu Açmıyayım dedım Navigator bulamadım ben ya bi link atarmısınız sizde varsa indireyim arkadaslar??
şimdi geldi yeni bir kod eklemeye orda 3 tane sıfır bulunmakta o 0 ları 7 yapmıştık şimdi oraya bir tane daha 7 ekliyoruz ve orda toplam 4 tane 7 miz olacak.yani boyle olması lazım
''13 8 13 255 7 7 7 7'' boyle şimdi geldi o en sondaki 7'nin yanına bir 63 eklemeye ''13 8 13 255 7 7 7 7 63'' boyle olacak.Ve En sonuncu 63 yanınada bir ''6'' ekliyecez bu 6 eklememizin sebebi exc item yapma 6 ekleyince exc item olur ve kodumuzun editlenmiş hali: 13 8 13 255 7 7 7 7 63 6''bu dur.%100 denenmiştir ve çalışmaktadır.navigator dede yapabilirsiniz ama bundaki gibi option eklememektedir.
Alıntı Yoktur Yorumlarınızı Bekliyorum...
Eger Ugrasmak istemezseniz Bk Set Yapmak icin: içinde giysi yoktur.
şimdi geldi yeni bir kod eklemeye orda 3 tane sıfır bulunmakta o 0 ları 7 yapmıştık şimdi oraya bir tane daha 7 ekliyoruz ve orda toplam 4 tane 7 miz olacak.yani boyle olması lazım
''13 8 13 255 7 7 7 7'' boyle şimdi geldi o en sondaki 7'nin yanına bir 63 eklemeye ''13 8 13 255 7 7 7 7 63'' boyle olacak.Ve En sonuncu 63 yanınada bir ''6'' ekliyecez bu 6 eklememizin sebebi exc item yapma 6 ekleyince exc item olur ve kodumuzun editlenmiş hali: 13 8 13 255 7 7 7 7 63 6''bu dur.%100 denenmiştir ve çalışmaktadır.navigator dede yapabilirsiniz ama bundaki gibi option eklememektedir.
Alıntı Yoktur Yorumlarınızı Bekliyorum...
Eger Ugrasmak istemezseniz Bk Set Yapmak icin: içinde giysi yoktur.