Şimdi Ara

GM le kafa tuttum ve başardım sonunda... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: expend

ben hep çıkarım oraya bi sigara içmeye . noluyor şimdi anlamış değilim?

• Arkadas Heaven in alayı banlandı demiş bende cypher da oynuyorum 0di , ela , DREEKAR , Angel_fall vardı sanırım o boss u keserken Ve onlar hala c1 cz deler inanmayan girsin ve baksın Gereksiz yere Gereksiz işler ugrasmayın

• Been bundan bişey anlamadım ne anlatmaya calışıyo bu dost... ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

Arkadas Heaven in alayı banlandı demiş bende cypher da oynuyorum 0di , ela , DREEKAR , Angel_fall vardı sanırım o boss u keserken Ve onlar hala c1 cz deler inanmayan girsin ve baksın Gereksiz yere Gereksiz işler ugrasmayın

İide kardeşim ben şu kadar gün ban yedi demedim ki.Sonuçta banı yediler Heaven clanı o yüzden dağıldı zaten.Bende Cypherdayım ve 1 yıldan beri cypherdayım.Sen sadece resimdeki karakterlerin ismini görüp burada sadece bilmişlik taslıyosun.ben sana oyunu bıraktılar diede bişi demedim evet bazıları devam edio ve bence cypherı batıran clan Heaven clanı.Topu işe yaramaz adamlar topluluğu.Sende onlara hayran birisin galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

Arkadas Heaven in alayı banlandı demiş bende cypher da oynuyorum 0di , ela , DREEKAR , Angel_fall vardı sanırım o boss u keserken Ve onlar hala c1 cz deler inanmayan girsin ve baksın Gereksiz yere Gereksiz işler ugrasmayın

İide kardeşim ben şu kadar gün ban yedi demedim ki.Sonuçta banı yediler Heaven clanı o yüzden dağıldı zaten.Bende Cypherdayım ve 1 yıldan beri cypherdayım.Sen sadece resimdeki karakterlerin ismini görüp burada sadece bilmişlik taslıyosun.ben sana oyunu bıraktılar diede bişi demedim evet bazıları devam edio ve bence cypherı batıran clan Heaven clanı.Topu işe yaramaz adamlar topluluğu.Sende onlara hayran birisin galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: expend

ben hep çıkarım oraya bi sigara içmeye . noluyor şimdi anlamış değilim?

• Açtığın başlıkla konunun ne alakası war şimdi...
  • ne diyon anlamıyoz
  • olm ban yeme sende ....
  • ben bısı anlamadım
  • arkadaşlar gm bu clanı kendisi dagıttırdı şahitlerden birisiyim eski lasombra üyelerindenim ve gm krallık seçimlerrinden 2 gün önce clan masterımıza charackter ban attı brujah 3 gün oyuna giremedi ve kral olamadı heaven clanı için ise kimsenin normalde gitmedigi deişik yerlere boss attını duydum isilion fln bu serverı zi..p attılar hadi geçmiş olsun heaven clanı dagıldı ve hala oyuncuları oynuyor hemde +3 +4 rol roc gibi itemlerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quiksilver2001

Açtığın başlıkla konunun ne alakası war şimdi...

+1 harbiden he

GM le kafa tuttum diyo ama ortada gm yok

• quote:

Orjinalden alıntı: :::ZUXI:::

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: spoiled31

adam heaven clanının massenger of patosun bulunduğu yerde ss çekmiş anlamıcak ne var allah allah

hadi ya vallamı onu anladık bunu ss çekip burda yayınlamadaki anlatmak istediği şeyi anlamış değilim GM e kafa tuttum diyor oraya herkes çıkar ne var bunda ve o boss herzaman orda değil oraya çıkmakla GM e kafamı tutmuş oluyo

Heaven clanının başına gelen olayı bilmediğinden ne olmuş die sormana şaşmam zaten.Oraya çıkmak Yasak Normalde ki zaten çıkılmak imkansız ben teleportla oraya gittim.En son patos bossu çıktığında GM heaven clanını SS çekti die banladı ve alayı banlandı.O yüzden bir nevi GM ye inat çıktım oraya ok anladın.

bende taaa 1 sene önce çıkmıştım mage tp lio seni sınırda sora özgür kız gibi dolaşabiliosun dağ tepesinde

• han,i bosss nerde yaww
  • ya şimdi arkadaş çektin de noldu ? başın göge mi erdi
  • quote:

adam heaven clanının massenger of patosun bulunduğu yerde ss çekmiş anlamıcak ne var allah allah

evey anlamıyacak ne var anlayıncaya kadar göbeğim çatladı o kadar
  • quote:

iyde ben boss felan göremedim SS de
  • ne gm ne boosu hiç bişey anlasılmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ZUXI:::

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

hadi ya vallamı onu anladık bunu ss çekip burda yayınlamadaki anlatmak istediği şeyi anlamış değilim GM e kafa tuttum diyor oraya herkes çıkar ne var bunda ve o boss herzaman orda değil oraya çıkmakla GM e kafamı tutmuş oluyo

Heaven clanının başına gelen olayı bilmediğinden ne olmuş die sormana şaşmam zaten.Oraya çıkmak Yasak Normalde ki zaten çıkılmak imkansız ben teleportla oraya gittim.En son patos bossu çıktığında GM heaven clanını SS çekti die banladı ve alayı banlandı.O yüzden bir nevi GM ye inat çıktım oraya ok anladın.

Tamam kardeş anladık bizde senden bu acıklamayı bekliyodum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.