ilk gordugumde umursamadım ama bir de baktım kı mute zamanını abartmıs :) bilmem artık susturulma cezasını yıyen arkadas oyunu kesın bırakmıstır dusunsenıze pzr a girip pazarlık yapamamak ne koyar ama :))))
bu ezik hallerimden bi goruntu su anda 62 yim pk goruntulerimi de yapmaya baslayacam :) warriorum
/pm kral_x_
:D
banlanmayı kim isterki?
Belli O Zaman Eziklik Hali Olduğu Bulduğun Tüm Skilleri Dizmişsin...
gm ye bak 900milyon gün abovv lvl i kaçtı acaba adamın
YA O ARKA PLAN NE OLE YAW KARLI MARLI HANGİ SERVERDESİN SEN ?
Sanırım Arkadasin Makinası İyi Olmadıgı için Oyunun Görüntü Kalitesini Azaltmıs Performans ı Yukseltmis Amacıyla Onun İçin Götüntüler Kare Kare Veya degisik cıkabiliyor.
Yaf bu adamlar haklı aslında biz Türkler i banlamakta baksana adam GM olmuş geçtiği notice a bakın yaf. ALLAH nu oyunun sonunu hayıretsin
quote:
Orjinalden alıntı: DeLimaster
quote:
Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
Sanırım Arkadasin Makinası İyi Olmadıgı için Oyunun Görüntü Kalitesini Azaltmıs Performans ı Yukseltmis Amacıyla Onun İçin Götüntüler Kare Kare Veya degisik cıkabiliyor.
ekran kartı 4 mb bundan iyisi şamda kayısı adam o makinede 62 ye kastı
Benim bi charım war ark. a werdim şifremi paso level düşüo gizli sorunun cewabını da unuttum o chara girince paso gm ye küfür ediorum bni banla fln diorum salak banlamıo.bişe yapmasak banlar ama
yawrum otekı makıne ile cekılmıs goruntu war ona da bi baksan derim mal12 malokan hahahahah
bu nedir yaaa cocuk oyuncagımı bu
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned
quote:
Orjinalden alıntı: DeLimaster
quote:
Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
ekran kartı 4 mb bundan iyisi şamda kayısı adam o makinede 62 ye kastı
bunu nasıl yapcaz görüntü kalitesini düşürüp oyunu hızlandırmayı?? eski pcye dönünce olmuo 64 mb ram
zuyahahahhah
yeah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme